Kendte 4. februar 2022

"Pam & Tommy"-stjerne Sebastian Stan måtte proppe sine bukser med stålkugler

Det kræver sin mand at føle sig som rockstjernen Tommy Lee. Bare spørg "Pam & Tommy"-skuespilleren Sebastian Stan, der gik et skridt længere for at føle sig som den langlemmede musiker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også miniseriens anden hovedrolleindehaver, Sebastian Stan, der spiller rollen som rockstjernen Tommy Lee, måtte gå et par skridt ekstra for virkelig at føle den. Bogstaveligt talt.

Tommy Lee er nemlig - blandt andre ting - kendt for at være særdeles veludrustet, og den følelse var den 39-årige Sebastian Stan stærkt opsat på også at mærke på sin egen krop.

Det fortæller Marvel-stjernen i et nyt interview med talkshowværten Jimmy Kimmel.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Sebastian Stan fortæller, at det var skuespilunderviseren Larry Moss, der foreslog en helt særlig teknik, der skulle sikre, at Stan følte sig som en vaskeægte langbenet Tommy Lee.

- Tommy var en... stor mand, siger Stan i interviewet og fortsætter:

- Jeg ved, at det lyder vanvittigt, men stol på mig, jeg havde det sådan: Jeg har brug for at føle mig som en mand.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: YouTube

Sebastian Stan viser sine to stålkugler frem, da han tirsdag aften besøgte "Jimmy Kimmel Live". (Foto: YouTube)

Derfor blev det altså besluttet, at Sebastian Stan skulle bære rundt på to store stålkugler, når han skulle spille rollen som den vilde Mötley Crüe-trommeslager.

Vidste ingenting

Til trods for deres mange intense scener, var historien om de to stålkugler i Stans små trusser også en nyhed for "Downton Abbey"-stjernen Lily James, der spiller rollen som Pamela Anderson i den nye serie.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Hulu

Sebastian Stan og Lily James i rollerne som Tommy Lee og Pamela Anderson. (Foto: Hulu)

- Det er jeg så glad for, at jeg ikke vidste, udbryder hun under interviewet med Jimmy Kimmel, mens talkshow-værten er forbløffet over, at hun ikke har hørt kuglerne larme, når de har rullet rundt oven på hinanden.

Den nye miniserie, der havde premiere den 2. februar, har høstet flotte anmeldelser fra både de danske og internationale kritikere. Også SE og HØRs anmelder er faldet pladask for serien, der kalder den en "genistreg".

"Pam & Tommy" kan streames på Disney+.

Se traileren til serien øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold