Kendte18. november 2021

"Downton Abbey"-stjerne i vild forandring: Nu er hun som Pamela Anderson

Den unge skuespillerinde er gennemgået en vanvittig transformation for at blive til Pamela Anderson i en kommende tv-serie om det vilde kærlighedsforhold mellem "Baywatch"-stjernen og Tommy Lee
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pam-tommy.jpg
 Foto: Hulu

Man forbinder ikke umiddelbart "Downton Abbey"-stjernen Lily James og Pamela Anderson med hinanden.

Derfor kom de da også som noget af en overraskelse, da det viste sig, at den 32-årige skuespillerinde havde scoret rollen som den blonde brystbombe i en ny tv-serie om Pamela og Tommy Lee.

Men i den første trailer til serien, der har fået titlen "Pam & Tommy", viser det sig, at Lily James må siges at være det helt rigtige valg til rollen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lilyjames.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix / MEGA

Lily James (tv.) er som forvandlet i ny tv-serie om "Baywatch"-baben Pamela Anderson. (Foto: Ritzau Scanpix / MEGA)

Hun er nemlig blevet forvandlet til noget nær en klon af den forhenværende "Baywatch"-stjerne.

Som den nye trailer selv proklamerer, så er serien "baseret på en fucking sand historie" om Pamela Andersons og Tommy Lees stjålne og særdeles populære sexvideo.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega374148_001.jpg
 Foto: MEGA

Sådan her ser Lily James normalt ud. (Foto: MEGA)

Trommeslageren og brystbomben skabte masser af overskrifter tilbage i 90'erne, da de valgte at gifte sig med hinanden efter en kort og stormende forelskelse.

I 1995 blev parrets hjemmevideo fra deres bryllupsrejse stjålet og udgivet online. Resultatet blev blandt andet, at videoen i dag har status som den første video, der siges at være gået viralt.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/121542.jpg
 Foto: MEGA

Tommy og Pamela i 1997. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/tommylee.jpg
 Foto: MEGA

Det gik hedt for sig, og forholdet havde i den grad sine op- og nedture. Noget, som den nye Hulu-serie også forventes at vise. (Foto: MEGA)

Serien tager udgangspunkt i netop den skandale og følger således parret i deres søgsmål mod Internet Entertainment Group.

Ud over Lily James som Pamela Anderston og Marvel-stjernen Sebastian Stan som Tommy Lee, så kan stjerner som Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling og Andrew Dice Clay også oplevelsen i komediedramaserien, der har premiere på det amerikanske Hulu den 2. februar 2022.

Se traileren til serien her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold