Kendte 23. marts 2021

Orlando Bloom hudløst ærlig: Vi har ikke nok sex

Selvom det er syv måneder siden, stjerneparret bød deres datter Daisy velkommen til verden, så har de to endnu ikke fundet rytmen i soveværelset – til Blooms store ærgrelse
Foto: MEGA

Det var i august måned sidste år, at den 36-årige sangerinde Katy Perry og hendes forlovede Orlando Bloom, 44, kunne kalde sig forældre til deres første fælles barn, Daisy Dove Bloom.

Men trods den lille næsten lige er fyldt syv måneder, lader det til, at parret endnu ikke helt har fundet den ønskede rytme.

Det afslører ”Pirates of The Caribbean”-stjernen i et nyt interview med The Guardian.

I interviewet bliver han nemlig spurgt direkte til, hvor tit han og Katy Perry har sex, og her svarer han ganske ærligt:

- Ikke tit nok – men vi har også lige fået en baby, lyder det fra ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren har ellers i forvejen sønnen Flynn på 10 år med sin eks Miranda Kerr, så på den front burde han være forberedt på, hvad der kan ske i soveværelset og hvornår.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret deltog begge i sangerinden Ellie Gouldings bryllup i august 2019. Det var i februar 2019, Bloom faldt på knæ for Perry på Valentinsdag. Foto: MEGA

Dog er det ikke mange dage siden, at Orlando og Katy blev spottet på en romantisk ferie på Hawaii sammen med både lille Daisy og sønnen Flynn.

På billederne kunne Perry ses bære en guldring på den helt rette finger, og rygterne begyndte hurtigt at svirre, om de to mon er blevet gift.

Det var meningen, at de to skulle have sagt deres ”ja” til hinanden sidste år under en stor ceremoni i Japan. Men allerede i marts måned meldte de ud, at de havde valgt at udskyde den store dag grundet pandemien.

Dengang lød det dog, at de to ville holde fast i deres planer, men blot vente med brylluppet, til det igen ville være sikkert at have plus 100 gæster til fest.

Men nu tyder alt på, at de to alligevel ikke kunne vente med at forevige deres kærlighed.

Sponsoreret indhold