Kendte 18. marts 2021

Er Katy Perry og Orlando Bloom blevet gift?

Parret har været forlovet siden valentinsdag i 2019. Men nu kunne det godt se ud som om, de to endelig har fået sagt deres ”ja” til hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kunne meget vel se ud som om, at den 36-årige sangerinde Katy Perry og hendes forlovede, den 44-årige Orlando Bloom har været en tur foran præsten.

De to har været forlovet siden 2019, hvor ”Pirates Of the Caribbean”-skuespilleren faldt på knæ på årets nok mest romantiske dag – valentinsdag.

Siden blev der lagt store planer om et bryllup i 2020, men allerede i marts måned, kort efter at de to kunne annoncere, at de ventede deres første fælles barn, valgte de at aflyse.

Tanken var at brylluppet skulle holdes i Japan, og det lød efterfølgende fra en kilde tæt på parret, at de glædede sig til den store dag, og at det godt kunne tyde på, de ville holde det samme bryllup blot senere.

Men nu ser det altså ud som om, at Japan er lagt helt på hylden, og at parret i al hemmelighed har været en tur ned ad kirkegulvet. Perry blev nemlig tidligere på ugen spottet bære en guldring, det viser billeder, som det amerikanske medie Page Six er kommet i besiddelse af.

På billederne er det tydeligt at se, at den smukke guldring sidder på den venstre finger, mens den lille familie vandrer rundt på en ferie på Hawaii.

Se alle billederne her.

Parret har været på Hawaii de sidste uger, og de er blevet spottet både nyde stranden og dyrke yoga, inden Blooms søn Flynn på 10 år, som han har med sin eks Miranda Kerr, også valgte at komme forbi til en ferie med sin far og lillesøster.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hverken Perry eller Bloom har endnu selv kommenteret på rygterne.

Parret har været sammen siden 2016, men de nåede at gå fra hinanden igen allerede året efter. Det var først i 2018, at de to fandt ud af, de skulle være sammen.

Katy Perry har tidligere været gift med Russel Brand fra 2010 til 2012, mens Bloom var gift med Miranda Kerr fra 2010 til 2013.

Sponsoreret indhold