Kendte25. oktober 2020

Britneys vanvittige liv: Må ikke få flere børn

Ifølge Britneys makeup-artist holder hendes team godt øje med, at hun hverken gifter sig eller bliver gravid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er det i virkeligheden Britney Spears' store drøm at blive gift og få børn med kæresten Sam Asghari?

Ifølge popstjernens makeup-artist Maxi, der er tætte venner med Britneys fitnesskæreste, holder Team Britney i hvert fald godt øje med, at hun hverken gør det ene eller det andet.

Det afslører makeup-artisten i podcasten "Calababes Podcast".

- Jeg kam fortælle dig så meget, at de stadig kontrollerer, hvorvidt hun får et barn eller ej, hvorvidt hun bliver gift eller ej, hvem hendes venner er, og det er store ting, siger han.

- Vi snakker "Handmaid's Tale"-agtige ting, når man stopper hende fra at få et barn. Altså, vi snakker... Jeg kan ikke komme med detaljer, og jeg kommer ikke til specifikt at forklare det, men jeg vil helt sikkert sige, at hun ville have fået et barn nu. Hun ville sikkert være blevet gift med Sam nu. Hun ville have venner omkring sig.

Makeup-artisten siger desuden, at det er en enormt trist situation for den 38-årige popprinsesse, men tilføjer, at tingene heldigvis begynder at se lysere ud.

Det har blandt andet betydet meget for Britney at få mere kontrol over sine profiler på de sociale medier - herunder sin Instagram-profil, som hun lystigt deler både billeder og videoer på.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

En af Britneys mange dansevideoer, som hun ofte deler på Instagram:

Britney har siden 2008 været umyndiggjort. Det betyder, at hun er blevet tildelt en værge, der bestemmer over hende, som en forælder bestemmer over et barn, der er under 18 år.

Det er Britneys far, den 68-årige Jamie Spears, der de sidste 12 år har varetaget opgaven som stjernens værge.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-10-25_kl._18.33.29.png
 Foto: MEGA

Ifølge Britneys makeup-artist har hendes far stoppet hende fra både at få flere børn og blive gift. (Foto: MEGA)

Britney har heller ikke forældremyndighed over sine to drenge, Sean Preston og Jayden James, som hun deler med eksmanden Kevin Federline.

Reglerne har været i spil, siden Britney i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til Federline og derfor låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn.

Vil af med sin far

Britney er lige nu involveret i en længerevarende retssag mod sin far, da hun ikke længere ønsker, at det er ham, der skal varetage opgaven som værge.

Tidligere på måneden kom det frem, at sangerinden havde sikret sig en lille sejr i retskampen, efter hun fik tilladelse til at udvide sit hold af advokater og jurister.

Tilbage i august meldte Britneys advokat, at Britneys umyndiggørelse er frivillig, men at hun er meget imod, at det er faderen, der står i spidsen for værgeskabet.

- Britney er overbevist om, at det ikke kun er i overensstemmelse med hendes personlige interesser, men også med god, offentlig politik generelt, at beslutningen om at udpege en ny værge for hendes ejendom skal træffes på en så åben og gennemsigtig måde som muligt, lyder ordene fra advokaten.

Sponsoreret indhold