Kendte10. juni 2023

"One Tree Hill"-stjernen Jana Kramer er gravid

Skuespillerinden afslører, at hun er i en sand lykkerus over den glædelige nyhed, fordi hun tidligere har været gennem flere ufrivillige aborter
Jana Kramer er gravid.
Jana Kramer er gravid.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke engang to uger siden, det kom frem, at skuespillerinden Jana Kramer skal giftes for fjerde gang. Nu viser det sig også, at hun er gravid.

Hun venter nemlig barn med sin forlovede, den tidligere profesionelle fodboldspiller Allan Russell.

Det afslører "One Tree Hill"-stjernen selv på Instagram, hvor hun skriver følgende:

- Vi har haft en hemmelighed for jer (og jeg lover, at det her en den sidste afsløring... i hvert fald for en stund), men jeg er gravid.

- Vi er velsignede og taknemmelige for, at den her baby bliver en del af vores fortælling. Jeg troede aldrig, jeg skulle se ordet "gravid" på en test igen, fortsætter hun.

39-årige Jana Kramer har i forvejen to børn. Hun har en datter på syv år og en søn på fire år, som hun deler med sin eksmand, Mikke Caussin.

Over for People Magazine afslører hun, at der er en god grund til, at hun troede, hun aldrig ville blive gravid igen. Hun har nemlig været gennem flere ufrivillige aborter.

- Jeg er stadig i gang med at forsøge at forstå det. Det er alt, jeg ønskede mig og mere til, siger hun om graviditeten og fortsætter:

- Allan (Russell, red.) var så sød, da vi fandt ud af det. Han efterlod mig den her lille seddel, hvor der stod: "Du fortjener en happy ending".

"One Tree Hill"-skuespillerindens kommende ægtemand har et enkelt barn fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold