Kendte26. maj 2023

"One Tree Hill"-stjernen Jana Kramer skal giftes igen, igen, igen...

Skuespillerinden skal gå ned af kirkegulvet for intet mindre end fjerde gang
"One Tree Hill"-stjernen Jana Kramer skal giftes for fjerde gang.
"One Tree Hill"-stjernen Jana Kramer skal giftes for fjerde gang.
 Foto: Scanpix Denmark

Seks måneder.

Det er den tid, det har taget "One Tree Hill"-stjernen Jana Kramer at finde ud af, at hun vil være sammen med sin kæreste, Allan Russell, for evigt.

I hvert fald har skuespillerinden sagt ja til af gifte sig med ham efter blot et halvt år som par.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie er det 39-årige Jana Kramer, der selv har afsløret, at hun skal giftes med den tre år ældre Allan Russell, der er tidligere professionel fodboldspiller for Norwich City.

Det har hun gjort i sin egen podcast, "Whine Down".

Jana Kramer med sin kommende ægtemand, Allan Russell.
Jana Kramer med sin kommende ægtemand, Allan Russell.
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

- Allan og jeg har datet i seks og en halv måned, og nu har han spurgt, om jeg vil gifte mig med ham, siger hun i podcasten, hvor hun også deler detaljer om frieriet.

Hun fortæller, at den tidligere fodboldspillere friede en aften, hvor de sad sammen med Jana Kramers to børn, som hun deler med sin seneste eksmand, Mike Caussin.

- Det var en virkelig smuk aften, hvor mig og børnene sad på verandaen og nød udsigten. Han sagde mit navn, så jeg rejste mig, og så gik han ned på knæ, fortæller "One Tree Hill"-stjernen.

Jana Kramer og Allan Russell stod frem som par på den røde løber tilbage i marts, da de havde datet i omkring fire måneder.

Ægteskabet bliver skuespillerindens fjerde af slagsen, da hun har været gift tre gange før.

Første gang var i 2004 med Michael Gambino, som hun mødte, da hun var 19 år gammel. Ægteskabet varede dog kun få måneder, da skuespillerinden blev udsat for vold i forholdet.

I august 2004 kvalte Michael Gambino hende, indtil hun blev bevidstløs, hvorefter han efterlod hende blødende udenfor deres hjem.

Han blev efterfølgende fængslet for forsøg på manddrab og fik en fængselsdom på seks år. I 2012 begik han selvmord.

Jana Kramer blev gift for anden gang i 2010, hvor hun blev smedet sammen med skuespilleren Jonathan Schaech, men det ægteskab nåede kun at holde et år.

I 2015 blev "One Tree Hill"-stjernen gift med NFL-stjernen Mike Caussin, som hun har to børn med, men ham forlod hun efter seks års ægteskab som følge af utroskab.

Sponsoreret indhold