Kendte21. februar 2018

Kender du ham?: Onanerede op af kvinde i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde mand, der onanerede op af kvinde på togstation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onanerede-21022018.jpg
 Politifoto

Kender du manden på billedet herover, eller ved du bare, hvem han er?

Så vil Lokalpolitiet i Silkeborg hjertens gerne høre fra dig.

Manden er nemlig mistænkt for blufærdighedskrænkelse mod en kvinde, idet han onanerede op af kvinden i fuldt dagslys for præcis en uge siden, onsdag den 14. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/onanerede-2-artikel.jpg

Her er manden optaget far en anden vinkel. (Politifoto)

Forseelsen fandt sted på Silkeborg Banegård, og Midt- og Vestjyllands Politi anmoder nu om offentlighedens hjælp til at identificere manden.

En 21-årig kvinde har oplyst til politiet, at hun onsdag den 14. februar 2018 kl. 14.55 - altså i fuldt dagslys - sad på en bænk på Silkeborg Banegård, da en mand satte sig helt tæt op af hende, hvorefter han tog sit lem frem og begyndte at masturbere.

I en pressemeddelelse har Midt- og Vestjyllands Politi udsendt følgende signalement af manden: Dansk af udseende, 40-45 år, 175-180 centimeter høj, almindelig kropsbygning, langt brunt hår samlet i en hestehale og brune øjne. Han bar mørke briller og var iført en sort trenchcoat af tyk uld med knaplukning. Manden var iført mørke bukser og mørke sko. Videoovervågningen fra den 7-Eleven-butik, der ligger ved banegården, viser i tilknytning til hændelsen en mand, der svarer til signalementet. Og på baggrund af vidners forklaringer formoder Midt- og Vestjyllands Politi, at manden på billederne fra videoovervågningen er identisk med den mand, der onanerede op af kvinden.
https://imgix.seoghoer.dk/onanerede-artikel.jpg

Her er manden i fuld figur, men med penis inden for frakken. (Politifoto)

Hvis du kender identiteten på gerningsmanden eller har andre oplysninger i sagen, så kontakt Midt og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Sponsoreret indhold