Jubii! Om lidt åbner den mest luksuøse biograf herhjemme

All Over

Kender du ikke noget bedre end at sætte dig til rette i biografsædet med favnen fuld af popcorn, bland-selv-slik og sodavand og nyde en rigtig god film?

Og kunne du tænke dig at blive endnu mere forkælet, næste gang du vil se en god film på det store lærred?

Ja, så bør du lægge vejen forbi Big Bio Herlev, som i slutningen af oktober åbner med de mest luksuøse biografstole – til dato.

For nu kan du ikke bare nøjes med at nyde de bløde hynder i sæderne – nu vil du også kunne smække benene op – bogstavelig talt.

For med biografens nye stole har du nu mulighed for at ligge ned, næste gang du er i biffen for at se en film. Det lyder lækkert, ikke?

De nye luksusstole er elektronisk styrede, og de bløde sæder er læderbetrukne og med fodstøtte, så biografgæsten bestemmer helt selv, om han eller hun vil sidde op eller ligge ned.

 

 

 

 

 

 

- Vi besluttede os for, at Big Bio skulle have installeret luksussæder på alle pladser, i stedet for almindelige biografstole, da vi gerne vil sikre vores gæster den største komfort, uanset hvilken sal de skal se en film i. Det er Europas første biografkompleks kun med VIP sæder, fortæller Henrik Obel, der sammen med sin kone Louise Obel ejer Big Bio i Herlev, til Ekstra Bladet.

Big Bio Herlev lover endda gratis popcorn og cola, hvis man vælger at besøge biffen den 31. oktober, som er åbningsdagen for de nye luksusstole. Du kan læse mere om biografen og biografstolene her.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close