Kendte31. august 2022

Om alt fra misbrug til succes: Sådan bliver Casper Christensen og Mikael Bertelsens nye serie

Emnerne spænder bredt, når komiker Casper Christensen og Mikael Bertelsen slår pjalterne sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Serien går på nuværende tidspunkt under arbejdstitlen "Det store spørgsmål".
 Video: Viaplay

Det kan godt være, at vi primært er vant til at se den 54-årige “Simple Feast”-stifter give den gas på det satiriske lærred.

Men til november er han sammen med journalist Mikael Bertelsen aktuel i en lidt anden sammenhæng.

De to står bag et nyt dokumentarisk intervieweksperiment, der er optaget både i Danmark og udlandet. Alle gæster er håndplukket af Casper Christensen og tæller både internationale og danske navne.

Fokus er mødet imellem hr. Christensen og gæsterne, og tanken er at give seerne nyt blik på både dem og Casper Christensen selv – en indsigt om deres personlighed, som muligvis normalt først kommer til frem, når kameraet eller båndoptageren er slukket.

Artiklen fortsætter under billedet …

I hvert program tjekker en gæst ind på et spetakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer - de første fire programmer er optaget på nordkysten i Portugal. "All Exclusive" får premiere på Viaplay 7. december.
I hvert program tjekker en gæst ind på et spetakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer - de første fire programmer er optaget på nordkysten i Portugal. "All Exclusive" får premiere på Viaplay 7. december.
 Foto: Viaplay

Der vil være samtaler om livets store spørgsmål og udfordringer, som Casper Christensen genkender fra sit eget liv. Emner som tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, kønsidentitet, rollespil, seksualitet, succes, svigt og forældreskab.

Casper Christensen og Mikael Bertelsen vil blandt andet afvænne hinanden med at jagte den næste joke. I den kommende serie er det således ærlighed og dybde, de afsøger hos hinanden og gæsterne.

Se videoen, hvor en kvinde ved navn Helle ser ud til at skulle besøge Casper Christensen og Mikael Bertelsen, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold