Kendte30. august 2022

Casper Christensen overrasker: Ny partner

Til november er det muligt at se den ellers satiriske tv-connaisseur folde sine mere seriøse vinger ud sammen med sin gamle partner Mikael Berthelsen
Casper Christensen
Casper Christensen springer ud i et nyt tv-eventyr.
 Foto: Dan Mariegaard

Det lader til, at den 54-årige “Simple Feast”-skaber Casper Christensen for alvor ønsker at dykke dybere ned.

For selv om han lige nu er aktuel i den nyeste sæson af tv-hittet “Klovn”, så er det en lidt anden genre han det seneste stykke tid har beskæftiget sig med.

Til november vil han og Mikael Berthelsen nemlig være at se i den nye Viaplay-serie, som på nuværende tidspunkt har fået arbejdstitlen “Det store spørgsmål”.

I programmet rejser de to garvede tv-herrer sammen til Portugal for at interviewe en ny kendt person i hvert program. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

– Særlige gæster fra både Danmark og udland er udplukket til en ærlig og dyb samtale, hvor vi får et helt særligt indblik i både gæster og Casper Christensen, når det kommer til livets store spørgsmål, lyder det om programmet, der beskrives som værende et ”dokumentaristisk interview-eksperiment”

Berthelsen bekræfter også nyheden på sin Facebook-profil.

– For tredive år siden lavede Casper Christensen og jeg et radioprogram sammen på Danmarks Radios Ungdomsredaktion, som i dag er sendt og glemt, skriver han og fortsætter:

– Lige siden har vi gennem årene – når vi en sjælden gang mødtes tilfældigt – talt om, at vi en dag burde genoptage det gode samarbejde.

Artiklen fortsætter under opslaget

Noget, der altså sker nu.

Hvilke kendte makkerparret får besøg, det er endnu ikke afsløret. Men i en trailer til programmet ses det, hvordan Berthelsen giver Christensen en kuvert, hvorpå der står “Helle”.

De afslører dog ikke mere om, hvilken Helle der er tale om. Men det kunne muligvis tænkes at være Helle Thorning.

Du kan se det nye program “Det store spørgsmål” til november hos Viaplay.

Sponsoreret indhold