Kendte31. august 2023

Oh Land afslører: Plukkede brudebuketten i sidste øjeblik

Sangerinden havde langt fra styr på alle detaljerne op til sit bryllup
Sangerinden måtte improvisere på sin bryllupsdag, da hun manglede en brudebuket. 
Sangerinden måtte improvisere på sin bryllupsdag, da hun manglede en brudebuket.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Oh Land fik advarsel fra Thomas Blachman

Udover at hun netop er blevet annonceret som den nye dommer i "X Factor", så er der også sket store ting på hjemmefronten for den danske sangerinde Oh Land.

I weekenden blev hun nemlig gift med sin udkårne, Adi Zukanovic. Og her fejrede parret kærligheden under intimeomgivelser i deres have.

Det fortæller sangerinden onsdag, da SE og HØR møder hende på et pressemøde forud for den kommende "X Factor"-sæson.

- Det var fantastisk. Vi havde lavet et bryllup, som vi selv kunne overskue at være til. Nogle gange bliver bryllupper sådan en kæmpestor ting, hvor man går så meget op i alle detaljerne, at man faktisk selv bare stresser rundt på dagen og slet ikke når, at være til stede.

- Vi havde planlagt, det skulle være i vores have, og det skulle være meget stille og roligt. Vi havde ikke nogen taler, og vi havde prøvet at holde gæstelisten nede - så meget, som vi nu kunne - og var 70 gæster. Og så sluttede det tidligt, så vi kunne komme i seng, griner Oh Land.

"Fuck, jeg har ingen brudebuket"

Oh Land har tidligere fortalt, at hun var "totalt uforberedt" op til brylluppet. Og det bar den store dag da også præg af.

Til SE og HØR fortæller sangerinden, at hun selv plukkede sin brudebuket i sidste øjeblik.

- Samme morgen var jeg bare sådan "fuck, jeg har ikke nogen brudebuket". Men så havde jeg sådan nogle meget, meget smukke høstanemoner broderet på min kjole fra Rotate, og så tænkte jeg, at jeg jo havde høstanemoner i garagen. Så dem plukkede jeg, og det var samme blomst

- Det var virkelig heldigt, og det var så fedt.

Sponsoreret indhold