Kendte10. august 2016

Se billederne: Øhh... deltager DiCaprios look-a-like ved OL?

Flere mener, at den amerikanske bueskytte Brady Ellison har en vis lighed med Leonardo DiCaprio. Han er nu godt i gang med at forsøge at vinde medajler ved OL i Rio (altså bueskytten… ikke Leo). Se billederne her og bedøm selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/2a7335c4429347b8b8850a869f56b401.jpg
 Foto: All Over

Han er en af de mest eftertragtede skuespillere i hele verden, han har spillet med i nogle af de største film, og han har tusindvis af fans både i ind- og udlandet.

Og så har vores allesammens Leonardo DiCaprio åbenbart også en dobbeltgænger, der nu lige forsøger at vinde medaljer ved OL i Rio.

I hvert fald mener flere, at ligheden mellem den amerikanske skuespiller og bueskytten Brady Ellison ikke er til at tage fejl af.

https://imgix.seoghoer.dk/leonardo.jpg

Ifølge flere er Brady Ellison en "kopi" af Leonardo DiCaprio.

Det er bestemt ikke første gang, at Leonardo DiCaprio har fået sig en dobbeltgænger. Vi har blandt andet også kunne fortælle om hans ”overvægtige” dobbeltgænger – en russer ved navn Roman Burtsev. Russeren har endda fået sit eget TV-show med titlen ”Romance with DiCaprio”. Læs den historie her.

Leos bedste look-a-like (synes vi) er dog den svenske model Konrad Annerud. Den unge fyr arbejdede tidligere som bartender, men fik i februar et eftertragtet job som model – takket været sin smukke Leo-look. Læs hans historie her.

Og herunder kan du se endnu flere billeder af den rigtige Leonardo DiCaprio:

Se billederne: Leonardo DiCaprios vilde forvandling

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_40.png
null

Sponsoreret indhold