Kendte23. februar 2016

Se billederne: Overvægtig DiCaprio-look-a-like får eget TV-show

En russer, der (ifølge nogle) ligner en overvægtig udgave af Leonardo DiCaprio har fået sit eget TV-show… hvilket naturligvis ikke kommer bag på os

Roman Burtsev - den overvægtige Leonardo DiCaprio

Han er en af de mest eftertragtede skuespillere i hele verden – og han har tusindvis af fans både i ind- og udlandet.

Og så har vores allesammens Leonardo DiCaprio åbenbart også en overvægtig look-a-like, der nu har fået sit eget TV-show i Rusland.

Jep, du læste rigtigt: Der går simpelthen en russer rundt, der (ifølge nogle) ligner en overvægtig udgave af ”The Revenant”-skuespiller så meget, at han nu har fået sit eget TV-program med titlen ”Romance with DiCaprio”.

Det skriver ABC News.

Du kan se alle billederne af den ”overvægtige Leonardo” i galleriet øverst i artiklen.

Den overvægtige russer hedder Roman Burtsev, han er 33 år gammel, og omverdenen fik første gang øje på hans – tilsyneladende – Leo-lignende træk sidste år, da han blev lidt af en berømthed på de sociale medier i Rusland.

Flere var nemlig ikke sene til at døbe ham ”Fat Leonardo DiCaprio”. Og da der som bekendt er penge i berømtheder – og penge i at ligne berømtheder – var en russisk TV-station altså ikke sen til at tænke”… ”Hey… vi må da lige lave et TV-show med ham”.

Og som sagt, så gjort.

Du kan se alle billederne af den ”overvægtige Leonardo” i galleriet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/billede_af_roman_og_leonardo.jpg
 (Fotos: All Over)

Ligheden er (måske) slående.... Se alle billederne i galleriet øverst i artiklen. Foto: All Over

I dag er Roman Burtsev så hovedpersonen i TV-showet, der handler om at forvandle den 33-årige russer til sit ”Titanic”-idol.

Indtil videre har seerne derfor kunne følge med, når Roman Burtsev har fået taleundervisning og været hos diætist, så han kan smide nogle af de overflødige kilo, der naturligvis ikke er at finde på den rigtige vare.

Og så har seerne også været med, da Roman Burtsev blev fotograferet med en række ukendte kvinder i bedste ”Titanic”-stil.

Showet har også lovet, at de vil hjælpe russeren med at finde den helt store kærlighed – for ligesom virkelighedens Leonardo DiCaprio har Roman Burtsev endnu ikke fundet den eneste ene.

Meeeeen mon ikke han finder lykken, nu hvor han bliver den næste ”store” Leonardo DiCaprio?

Du kan følge med i hans liv lige her.

Du kan se alle billederne af den ”overvægtige Leonardo” i galleriet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_9.png

Sponsoreret indhold