Obducering færdig: Derfor døde Regis Philbin

Foto: MEGA

En af Amerikas måske mest kendte og ikoniske tv-legender, Regis Philbin døde i weekenden i en alder af bare 88 år.

 

Hvad der var årsagen til det pludselige dødsfald, fortalte familien dog intet om, men nu har retsmedicineren informeret om, hvad det helt præcist var, der tog livet af tv-legenden.

En talsperson for retsmedicineren har til det amerikanske medie E!News fortalt, at Regis Philbin døde på grund af en blodprop i hjertet grundet en koronararteriesygdom (hjertesygdom, red.).

- Vi er meget kede af at dele, at vores elskede Regis Philbin er gået bort i går aftes af naturlige årsager, blot en måned fra hans 89-års fødselsdag, lød det fra familien i en pressemeddelelse.

- Hans familie og venner er for evigt taknemlige for den tid, vi fik lov til at bruge sammen med ham - for hans varme, hans legendariske sans for humor og hans enestående evne til at gøre hver dag til noget at tale om. Vi takker hans fans og beundrere for deres fantastiske støtte i løbet af hans 60-årige karriere og beder om privatliv, mens vi sørger over tabet af ham, lød det videre.

Gennem sine mere end 60 år inden for tv- og værts-branchen har han blandt andet været en del af ”The Joey Bishop Show” og ”Live! With Regis and Kathie Lee”, hvor han i 2001 fik en ny partner, Kella Ripa.

Regis selv sagde farvel til showet i 2011.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close