Amerikansk tv-legende Regis Philbin er død

Foto: MEGA

Den amerikanske tv-stjerne og tv-vært Regis Philbin er død i en alder af 88. Det har familien ifølge Deadline oplyst.

- Vi er meget kede af at dele, at vores elskede Regis Philbin er gået bort i går aftes af naturlige årsager, blot en måned fra hans 89-års fødselsdag, lyder det i udtalelsen fra familien, som magasinet People har bragt. 

- Hans familie og venner er forevigt taknemmlige for den tid, vi fik lov til at bruge sammen med ham - for hans varme, hans legendariske sans for humor og hans enestående evne til at gøre hver dag til noget at tale om. Vi takker hans fans og beundrerer for deres fantastiske støtte i løbet af hans 60-årige karriere og beder om privatliv, mens vi sørger over tabet af ham, siger familien. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Regis Philbin med sin tidligere medvært Kelly Ripa. (Foto: MEGA)

Regis Philbin fik sin start som tv-vært i San Diego, hvor han også blev manuskriptforfatter og såkaldt "sidekick" på tv-programmet "The Joey Bishop Show". 

I 1988 blev han vært på programmet "Live! with Regis and Kathie Lee" sammen med Kathie Lee Gifford. Hun forlod programmet efter femten år og blev efterfølgende erstattet af Kelly Ripa i 2001. 

Da Regis Philbin selv sagde farvel til programmet, blev det den tidligere NFL-spiller Michael Strahan, der overtog hans plads.

Regis Philbin efterlader døtrene J.J. og Joanna, som han  fik sammen med sin kone, Joy Philbin. Regis er også far til datteren Amy og sønnen Daniel, som mistede livet i 2014, fra sit første ægteskab. 

I 2003 modtog Regis en stjerne på den famøse Walk of Fame i Hollywood, Los Angeles.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close