Kendte10. marts 2023

Nyt kendispar: Shawn Mendes spottet med sangerinden Sabrina Carpenter

Camila Cabello hvem? Shawn Mendes har fundet sig en ny laber sangerinde
Shawn Mendes har en ny dame i sit liv.
Shawn Mendes har en ny dame i sit liv.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Den canadiske pophunk Shawn Mendes fik i den grad sit hjerte knust, da han i november 2021 brød med sangerinden Camila Cabello.

Måneder efter bruddet indrømmede den 24-årige sanger endda, at han ligefrem kæmpede med at komme ovenpå igen.

Men for at komme over nogen, skal man som bekendt under en ny, og det er Shawn Mendes tilsyneladende kommet. Et kort sekund så det ellers ud til, at han havde kastet sig over en 51-årig kvindelig læge, som han blev spottet med i sidste måned.

Senest er det dog den blonde skønhed Sabrina Carpenter, som har formået at fange "Treat You Better"-sangerens opmærksomhed.

Shawn Mendes og Sabrina Carpenter til Miley Cyrus' store albumfest torsdag aften.
Shawn Mendes og Sabrina Carpenter til Miley Cyrus' store albumfest torsdag aften.
 Foto: Ritzau Scanpix

Parret blev nemlig spottet sammen torsdag aften, hvor de begge gæstede udgivelsesfesten af Miley Cyrus' seneste album, "Endless SUmmer Vacation", som blev afholdt i Gucci-forretningen i Beverly Hills, Californien.

De amerikanske paparazzifotografer fangede Mendes forlade festen sammen med den 23-årige sangerinde, hvor de endda blev set køre væk i samme bil.

Den amerikanske Gossip-master DeuxMoi kunne i midten af februar afsløre, at Carpenter og Mendes hyggede sig sammen, og kun få dage senere var der billeder af det potentielt nyforelskede par.

Det har ellers været en hård tid for Mendes, som i sommer måtte aflyse sin store planlagte turné, "Wonder: The World Tour".

Måneder senere kom det så frem, at Mendes var startet i terapi for at arbejde på sit mentale helbred.

Sponsoreret indhold