Kendte2. januar 2022

Efter brud med Camila Cabello: Shawn Mendes kæmper

Den unge sanger indrømmer, at han ikke har det godt efter bruddet med popstjernen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er aldrig nemt at gå fra en kæreste. Det har det heller ikke været for den 23-årige sanger Shawn Mendes, der for få uger siden kunne meddele sine fans, at han og sangerinden Camila Cabello er gået fra hinanden.

Nu fortæller Shawn Mendes på sin Instagram-profil, at han i den grad kæmper med følelserne.

- Jeg vil bare lige lave en lille video og sige tak til jer allesammen, der har lyttet til "It'll Be Okay" og har delt videoer, siger han i forbindelse med, at han har udgivet breakup-singlen, der handler om bruddet fra Cabello.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-20_kl._18.28.47.png
 Foto: MEGA

Shawn Mendes og Camila Cabello var kærester fra 2019 til 2021. (Foto: MEGA)

- Jeg har det lidt svært for tiden med sociale medier og bare mit forhold med det. Men jeg har masser af mennesker, der sender mig videoer og fortæller mig, hvad der sker.

- Når jeg laver musik, så er det ultimative mål at sidde der og få afsløret min egen sandhed over for mig selv. Og mange gange, når jeg skriver sange, så bruger jeg normalt musik som en platform for at komme til et bestemt sted inde i mig selv, som jeg ikke troede jeg kunne komme gennem.

Mendes fortæller i samme omgang, at det har været en stærk oplevelse, at se fans græde til hans seneste single.

- Jeg håber, det er, fordi der er noget sandhed i sangen, og at der ligger noget ærlighed i den. Og jeg er bare så stolt af den sang, og jeg føler mig så taknemmelig.

Shawn Mendes mødte Fifth Harmony-stjernen tilbage i 2014 og blev i 2019 officielt kærester. I slutningen af november kunne parret dog meddele, at de har havde valgt at slutte deres romantiske forhold.

- Hej folkens, vi har besluttet at slutte vores romantiske forhold, men vores kærlighed til hinanden som mennesker er stærkere end nogensinde, lød den officielle udmelding fra parret, da de afslørede deres brud.

- Vi startede vores forhold som bedste venner, og vi vil fortsætte med at være bedste venner. Vi sætter virkelig pris på jeres støtte fra starten og fremadrettet, lyder resten af beskeden.

Se Shawn Mendes' opslag her:

Sponsoreret indhold