Kendte 30. september 2021

Nynne Larsen støtter Robert Hansens afvænning: Jeg hepper på ham

Ekskæresten Nynne Larsen er stolt af Robert Hansens beslutning om at gå i behandling. - Han er så megasej, siger hun til SE og HØR.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De har været så grueligt meget igennem sammen, men selv om parforholdet brast, og anklagerne strøg frem og tilbage mellem dem, er der stadig kærlighed til Robert Hansen fra Nynne Larsen.

I hvert fald fortæller den tidligere realitydeltager, at hun er stolt af Robert Hansens valg om at begynde i døgnbehandling, som han bekræftede over for SE og HØR tidligere i dag.

Beslutningen kommer kort efter en turbulent tid, hvor Nynne Larsen blandt andet delte et billede af sit forslåede ansigt og anklagede Robert Hansen for vold. Skuespilleren fortalte selv, at parret havde været oppe at slås.

Men nu støtter ekskæresten hans beslutning om at gå på afvænning og sender samtidig kærlighed i "Kærlighed ved første hik"-stjernens retning.

- Han er så megasej, at han tager det valg. Jeg har ikke ord for, hvor stolt jeg er af ham, og hvor meget jeg hepper på ham, siger Nynne Larsen til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Gregers Overvad

Nynne og Roberts forhold endte dramatisk med, at parret slog på hinanden. Foto: Gregers Overvad

Nynne Larsen er glad for, at Robert Hansen nu gør noget godt for sig selv.

- Kun kærlighed og støtte herfra. Han fortjener alt godt, siger hun.

Robert Hansen får døgnbehandling og bor og overnatter nu på et afvænningscenter.

Her skal han være de næste tre måneder, fortæller han.

- Jeg er begyndt i behandling for min familie og for mig selv. Tre måneder er godt givet ud for at blive den bedste far og udgave af mig selv, siger Robert Hansen.

Sponsoreret indhold