Kendte23. august 2023

Nynne Larsen efter Roberts Hansens beslutning: Får lukket halvanden års mareridt

Roberts ekskæreste Nynne Larsen ser valget om ikke at anke sin dom som en delvis form for anerkendelse af, at han er skyld i forholdene, han blev dømt for
Nynne Larsen er vidnede selv i retten på Frederiksberg tidligere i august, da Robert Hansen blev idømt fire måneders fængsel. 
Nynne Larsen er vidnede selv i retten på Frederiksberg tidligere i august, da Robert Hansen blev idømt fire måneders fængsel.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ – Robert Hansen modtager voldsdom: Tæskede sin ekskæreste Nynne Larsen

9. august stod det klar, at byretten i Frederiksberg fandt Robert Hansen skyldig i to tilfælde af vold mod ekskæresten Nynne Larsen. Det udmøntede sig i en dom på fire måneders ubetinget fængsel.

Hvorvidt han ville anke dommen, skulle han og advokat Erbil Kaya lige tænke over, men onsdag er der nyt.

Robert Hansen har valgt ikke at anke dommen, og modtager dermed sin straf.

Det glæder Nynne Larsen.

– Jeg er glad for at Robert ikke anker. Det vidner vel om en delvis form for arkendelse af at han er skyld i forholdene, siger hun til SE og HØR.

Hun kan nu endelig sætte punktum i en sag, der har fyldt umådelig meget i hendes liv de seneste år.

– For mig betyder det, at jeg langt om længe kan få lukket halvandet års mareridt. Jeg kan endelig få ro på. Det er rart og befriende.

Det er endnu ikke klart, hvornår Robert Hansen skal afsone sin dom, men uanset hvornår det bliver, håber Nynne, at det lykkedes den engang så folkekære skuespiller at vende sit liv.

– Som jeg før har sagt, så ønsker jeg Robert al det bedste. Jeg håber, han overrasker positivt, og får styr på sine løse håndled og sit misbrug.

Nynne Larsen anmeldte først Robert Hansen i sommeren 2022, mere end et år efter deres forhold var slut.

Til SE og HØR fortæller Erbil Keya, man håber, Robert Hansen kan få lov til at afsone dommen med fodlænke i hjemmet.

Sponsoreret indhold