Kendte 3. april 2019

Nyforlovet Medina klar til ”Toppen af Poppen”

Medina er klar til at fortolke andres sange – og få sine egne fortolket – når hun til efteråret bliver en del af ”Toppen af poppen”
(Foto: Mikael Rieck)

Medinas er Danmarks ukronede popprinsesse.

Og nu er hun klar til at indtage ”Toppen af poppen”.

Det bekræfter TV 2 overfor Her & Nu.

I en mail til ugebladet fortæller en spændt Medina, 36, hvorfor hun først har takket ja til at medvirke i det populære musikprogram, selv om hun er blevet spurgt flere gange:

- Der er en tid til alt, og jeg tror, jeg selv skulle igennem en helingsproces, hvad de danske medier angår og lære at stole på, at det ikke er alle, der vil mig ondt, og tiden er nu kommet til, at jeg tør dele mere af mig selv. Folk har ikke fået lov til at opleve mig, som jeg også er, når jeg er mig, skriver popprinsessen i en mail ifølge ugebladet.

Medina vil også gerne svare på, om hun får store udfordringer, når hun bliver en del af ”Toppen af poppen”-holdet:

- Jeg føler ikke, jeg får de helt store udfordringer. Jeg er ikke et morgenmenneske, så det er nok den sværeste udfordring at skulle tidligt op hver dag i syv dage! Jeg har brug for en del søvn generelt, så det er på hovedet i seng efter samtlige aftenoptagelser, fortæller Medina ifølge Her & Nu.

Nyheden kommer blot en uge efter endnu en glædelig begivenhed i Medinas liv.

Her kunne SE og HØR fortæller, at ”Kun for mig”-sangerinden var blevet forlovet med kæresten gennem et år, Malo Chapsal.

Medina får selskab af sanger og guitarist fra succesbandet Big Fat Snake, Anders Blichfeldt, Chief 1 og Carl Emil Petersen.

”Toppen af Poppen” løber over skærmen til efteråret.

Herunder kan du se et galleri med Medinas mænd:

Medinas mænd

Sponsoreret indhold