Kendte24. oktober 2022

“Nybyggerne”-vinderparret Sunnvá og Martin får overraskende besked få uger inden termin

TV 2-parret står til at blive forældre for første gang i næste måned, når deres lille søn er sat til at melde sin ankomst til verden
Sunnvá og Martin nybyggerne
"Nybyggerne"-vinderparret bliver forældre for første gang til november.
 Foto: Martin Høien

I midten af maj kunne Sunnvá Høghfeldt dele, at hun og ægtemanden, Martin dele nyheden, at de to skal være forældre for første gang til november.

Få måneder senere kunne de to desuden afsløre, at det er en lille søn, de to venter sig.

Siden har Sunnvá flittigt delt ud af hverdagen, og hvordan de to har været i tvivl om, hvornår fødselstasken måske skulle pakkes, efter hun for ganske nylig oplevede at have plukveer.

Men nu lader det til, at TV 2-parret sagtens kan begynde at overveje, hvad de skal have i tasken.

På sin Instagram-profil kunne Sunnvá nemlig mandag dele, at deres dreng får lov til at melde sin ankomst til verden tidligere, end hvad terminen siger.

– Størrelsesmæssigt er han stadig langt over gennemsnittet, og det er hans størrelse, der har fået lægerne til at vurdere, at jeg skal sættes i gang før tid, skriver hun og fortsætter:

– Personligt ønsker jeg, at min fødsel går i gang af sig selv, og at alting går efter ’bogen’, men jeg ønsker ikke at tage den risiko, da lægerne har vurderet, at barnets størrelse kan skabe komplikationer ved fødslen (hvis jeg går til termin eller derover).

Det betyder altså, sådan som tingene ser ud lige nu, at TV 2-stjernen ikke får lov til at have sin lille dreng i maven alt for længe endnu.

Dog lader det til, trods de ændrede planer, at parret tager nyheden med oprejst pande.

Sponsoreret indhold