Kendte17. maj 2022

“Nybyggerne”-vinderparret Sunnvá og Martin deler stor nyhed: Venter barn

Der har stort set kun været lutter glade nyheder fra TV 2-parret, siden de i 2020 løb med sejren i deres sæson af “Nybyggerne”. Den seneste er dog noget mere livsomvæltende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_mho0784.jpg
 Foto: Martin Høien

Det var ikke til at stoppe glædestårerne hos Sunnvá og Martin Høghfeldt, da de i slutningen af 2020 hørte deres navne blive råbt op som vindere af TV 2-programmet “Nybyggerne”.

Kort efter kunne de desuden afsløre, at Martin havde været nede på knæ, og at de to altså snart skulle giftes.

Festlighederne fandt sted nytårsaften, og nu kan de endnu en gang vise deres store smil frem. Parret udvider nemlig familien med endnu et medlem.

– Når tre bliver til fire, skriver Sunnvá til billedet, hvor hun og Martin sammen sidder med deres hund og et scanningsbillede i hånden.

Artiklen fortsætter under opslaget

- Vi har det rigtig godt, og vi er meget spændte på at møde den lille, skriver Sunnvá i en besked til SE og HØR om den glædelige nyhed.

Hvornår parret forventer at kunne møde deres lille ny, ønsker de dog endnu ikke at dele.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/_mho0751.jpg
 Foto: Martin Høien

Der er ekstra grund til store smil hjemme hos TV 2-parret. Foto: Martin Høien

Den glædelige nyhed har allerede fået knap 10.000 likes, og flere andre fra “Nybyggerne”-miljøet har allerede sendt deres lykønskninger til parret.

– Ej hvor skønt! Kæmpe tillykke, lyder det blandt andet fra Lise Vandborg, der vandt renoveringsprogrammet med sin ægtemand, Michael, da de var med i anden sæson.

Også dommer Mette Helena stemmer i og ønsker parret stort tillykke.

Sponsoreret indhold