Kendte14. december 2020

"Nybyggerne"-parret Trine og Mikkel jubler: Venter barn

Da "Nybyggerne" kørte over skærmen kunne parret i grønt hus, Trine og Mikkel fortælle om deres helt store sorg. Men nu er der endelig noget at juble over
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nybyggere.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

I dette års sæson af "Nybyggerne" kunne seerne blandt andet følge den 34-årige Trine Johannessen og Mikkel Carlsen, 31, kæmpe for at vinde deres drømmehus.

Huset var dog på ingen måde det eneste, som parret drømte om.

Gennem programmerne kunne de nemlig fortælle om deres helt store sorg, at de siden ankomsten af deres datter Saga op fire havde mistet to børn. Først Alva i november 2017, og siden sønnen Ask i 2019.

https://imgix.seoghoer.dk/nybyggerne_4_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Parret med deres 4-årige datter, Saga - snart kommer der én til. Foto: Hanne Juul

Men nu kan parret endelig juble lidt igen. Det afslører Trine på sin Instagram-profil.

- Vi har fået mange søde beskeder med spørgsmål omkring, hvor vi mon vil rejse hen, nu vi vandt stue-programmet, starter hun og henviser til den check på 20.000 kroner, som parret fik stukket i hånden i programmet.

- Vi får ikke pengene i form af et decideret låst rejsegavekort, men vi får 20.000 kr. som der kan bruges på en rejse. Vi har allerede brugt pengene på en lidt anden slags rejse. En fertilitetsrejse og en rejse, der forhåbentligt vil vare ved for livet og skabe mere glæde end vi kan drømme om.

- Sidst på foråret bliver Saga nemlig storesøster, afslører hun og fortæller, at parret fortsat tager en dag ad gangen.

Skjulte maven

Hvis alt går, som det skal, så bliver den fireårige Saga altså storesøster til foråret.

Og det betyder, at Trine var gravid, da hun og Mikkel sad klar til at høre dommen over, hvem af de fire par, der kunne løbe med drømmehuset.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det gik, og at det at kunne offentliggøre graviditeten nu også betyder, at de tør tro på, det lykkes denne gang.

Sponsoreret indhold