Ny true crime-serie stormer frem - og du SKAL se den

\

"Unbelievable" har netop fået premiere på Netflix.

(Foto: Netflix)

- Han bandt mine hænder! Han sagde, at hvis jeg skreg, ville han dræbe mig!

Sådan lyder de første hårrejsende ord fra teenagepigen Marie i Netflix’ nye storsatsning.

Marie er hovedperson i Netflix’ ”Unbelievable”, der fortæller den sande historie om en ung teenager, der anmelder et frygteligt voldtægtsoverfald – for blot at blive mødt med tvivl af sin egen plejemor og politiet.

For har voldtægten overhoved fundet sted? Er det noget, hun har drømt? Eller noget, hun har opdigtet?

”Unbelievable” er baseret på den sande historie om en ung teenagers prøvelser.

Historien blev første gang fortalt i den Pulitzer-prisvindende artikel ”An Unbelievable Story of Rape” - og nu er den så blevet til en ny Netflix-serie i otte afsnit, der netop er udkommet.

Historien handler om teenageren Marie (spillet af Kaitlyn Dever i Netflix-serien), der anmelder en voldtægt. Hun fortæller, at en ukendt mand brød ind i hendes hjem, bandt hende på hænder og mund, hvorefter han voldtog hende.

Men politiet tror ikke på Maries historie.

De finder ingen spor på gerningsstedet. De finder ingen spor efter en gerningsmand på hende. Og da hun skal genfortælle politiet, hvad der skete, ændres hendes historie gang på gang.

Er det i stedet noget, hun bare har fundet på? Eller er det på grund af den rædselsvækkende voldtægt, at hun ikke kan huske, hvad der præcist skete?

På samme tid begynder andre kvinder at stå frem med lignende historier. De fortæller alle om voldtægter begået af en mystisk mand.

To kriminalbetjente – spiller af Toni Collette og Merritt Wever – går i gang med at undersøge de mange mystiske sager, mens Marie bliver afhørt i sin egen sag… og til sidst kommer den uhyggelige og vilde sandhed frem.

Vi vil ikke afsløre for meget, men blot opfordre dig til at sætte dig til rette i sofaen og blænde op for ”Unbelievable”, der netop har fået premiere på Netflix.

Du kan se en trailer for ”Unbelievable” herunder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close