Kendte 20. januar

Nu skulle den være god nok: Pete Davidson kysser med Chase Sui Wonders

”Bodies bodies bodies”-stjernerne er tilsyneladende mere end bare venner og kollegaer. Så nu kan vi gøre plads til endnu en kendiskvinde på listen over komikerens erobringer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hvem er Pete Davidson?
Video: Aller TV

Der er to ting, som Pete Davidson sådan virkelig godt kan lide, lader det til.

Den ene er smukke kendiskvinder. Og den anden er forlystelsesparker.

Og så er der kombinationen. At dele et sødt nyforelskelseskys eller tage en smuk stjernekollega med til netop disse steder, er den forhenværende "SNL"-stjerne tilsyneladende virkelig vild med. 

Torsdag gik turen til Universal Studios, hvor Pete Davidsons nyeste rygtede kæreste, Chase Sui Wonders, var med. Det skriver TMZ.

Iført sin karakteristiske hættetrøje og store solbriller, tog den 29-årige Davidson og kollegaen tog ophold på rulletrappen, og herefter delte inderlige kys.

- Kys mig, skat. En romantisk stund på rulletrappen mellem Davidson og Wonders. 
Foto: Ritzau Scanpix
Tætte og arm i arm gik Pete Davidson og Chase Sui Wonders rundt i Universal Studios torsdag.   
Foto: Ritzau Scanpix

Fotograferne knipsede løs, så selvom de hemmelighedsfuldt delte mundvand under den amerikanske komikers hættetrøje, så er det nok efterhånden ganske sikkert, at de to er mere end bare venner.

Rygterne om deres forhold har eksisteret siden december, hvor de blev spottet gang på gang. Dog er deres tur til forlystelsesparken Universal første gang, de to er blevet set kysse hinanden.

Kollegaer OG kærester?

Parret havde ifølge det amerikanske medie hyret en privat guide, som kunne vise dem rundt i blandt andet Universal Studios nyeste område – Super Nintendo World.

En talsperson for Davidson afviste ellers datingrygterne med forklaringen om, at de to bare er ”gode venner”.

Udover de mange ture rundt i New York sammen de seneste uger, så bidrager et kommende samarbejde genforening på skærmen bestemt også til rygterne. 26-årige Chase Sui Wonders blev nemlig i oktober tilføjet til castet på Pete Davidsons kommende projekt ”Bupkis” – en tv-serie, der delvist er baseret på hans eget liv.

De skuespillere har i snart to måneder nydt hinandens selskab på adskillige dates
Foto: Ritzau Scanpix

Elsker kvinder og rutsjebaner 

For så at vende tilbage til dameglade Pete Davidsons tendens til at tage sine flirts med i vilde forlystelser, så er det bestemt et mønster, man efterhånden kan regne med.

Da han chokerede hele verden med en romantisk date med netop nyskilte Kim Kardashian i oktober 2021, foregik det i Knotts Berry Farm.

Før da - i august 2021 – var det hans kollega Kaley Cucoo, som han tog til New Jersey for at besøge Great Adventure-parken sammen med. De to var to udelukkende blevet tætte venner efter indspilningerne til den romantiske komedie ”Meet Cute”.

Pete Davidson dannede par med Kim Kardashian i ni måneder - her mødte de op til Met Gala sidste år. 
Foto: zz/DPRF/STAR MAX/IPx

I 2018, da han indledte sin relation med popstjernen Ariana Grande, blev det også gjort i en rutsjebanepark – nærmere bestemt Disneyland - hvor de to kyssede i køen. 

Pete Davidson, der fik sit store gennembrud som en del af castet på underholdningsprogrammet ”Saturday Night Live” i 2014, er notorisk kendt for at score smukke og succesfulde kendiskvinder. Otte kendisekskærester er det blevet til over årene.

Sponsoreret indhold