Kendte22. december 2022

Rygterne svirrer: Dater Pete Davidson sin kollega?

De to stjerner med parpotentiale er blevet spottet hele tre gange på én og samme uge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hollywoods utraditionelle førsteelsker - Hvem er Pete Davidson?
 Video: Aller TV

Pete Davidson, 29, og Chase Sui Wonders, 26, spiller to forelskede unge mennesker i horrorfilmen ”Bodies, Bodies, Bodies”, og nu kunne noget tyde på, at de har bragt lidt af romantikken ud i virkeligheden.

Det konkluderer amerikanske medier – herunder TMZ – mere eller mindre, eftersom de har billeder af de to turtelduer i en pjattende og flirtende stund ude foran komikerens newyorkerlejlighed.

Billederne er taget sent mandag aften, og her ses de to kollegaer snakke og grine, før den tidligere ”SNL”-stjerne viser Chase Sui Wonders noget på sin telefon.

Er denne kvinde ved navn Chase Sui Wonders mon Pete Davidsons næste kæreste?
Er denne kvinde ved navn Chase Sui Wonders mon Pete Davidsons næste kæreste?
 Foto: Hubert Boesl/picture-alliance/dp

Verden kigger som bekendt nysgerrigt med, når Pete Davidson dater rundt – ikke mindst i håb om at kunne føje endnu en kendiskvinde til hans allerede imponerende liste af romantiske bekendtskaber.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at de to filmstjerner – der mødtes under indspilningerne til ”Bodies, Bodies, Bodies” forrige år – gemmer sig under både hættetrøje og kasket for at undgå at blive spottet af paparazzifotograferne.

Bare gode venner?

Selvom en talsperson for Davidson tidligere har afvist datingrygterne med forklaringen om, at de to bare er ”gode venner”, så er det altså tredje gang over den seneste uge, at de to er blevet set i hinandens selskab.

Lørdag aften var det en tur i supermarkedet Whole Foods i Brooklyn, de to nød sammen.

Før da muntrede de sig med en hockeykamp, og dette endda kort efter Pete Davidson havde hygget sig på court side med modellen Emily Ratajkowski, som flere absolut havde oddset på som den næste udkårne i komikerens liv.

Selvom de var tre venner afsted - herunder også skuespiller Rachel Sennott - så var Pete Davidson tydeligt mest optaget af sin date til højre for sig 
Selvom de var tre venner afsted - herunder også skuespiller Rachel Sennott - så var Pete Davidson tydeligt mest optaget af sin date til højre for sig
 Foto: Twitter
https://imgix.seoghoer.dk/2022-12-22/fkghvmrwyai0d26.jpg
 Foto: Twitter

Arbejder sammen igen

Udover de mange ture rundt i storbyen sammen, så bidrager deres kommende samarbejde genforening på skærmen bestemt også til rygterne. Chase Sui Wonders blev nemlig i oktober tilføjet til castet på Pete Davidsons kommende projekt ”Bupkis” – en tv-serie, der delvist er baseret på hans eget liv.

Alt lader dog til, at det er svært at blive klog på nøjagtigt hvem, den unge charmør nu har rettet sin opmærksomhed på.

For bare ti dage siden lød meldingen fra en kilde i People, at Pete Davidson og Emily Ratajkowskis forhold blev mere og mere seriøst.

Den amerikanske skuespiller og komiker er absolut et hit hos damerne. Over årene har han været sammen med intet mindre end otte kendte - og meget smukke - kvinder 
Den amerikanske skuespiller og komiker er absolut et hit hos damerne. Over årene har han været sammen med intet mindre end otte kendte - og meget smukke - kvinder
 Foto: Ritzau Scanpix, Angela WEISS / AFP

De to blev første gang set sammen i november i hed omfavnelse i supermodellens opgang.

Pete Davidson, der fik sit store gennembrud som en del af castet på underholdningsprogrammet ”Saturday Night Live” i 2014, er notorisk kendt for at score smukke og succesfulde kendiskvinder. Otte kendisekskærester er det blevet til over årene.

Sådan ser de to ud, når de arbejder sammen. Her ses de i filmen "Bodies, Bodies, Bodies" der havde premiere i september. 
Sådan ser de to ud, når de arbejder sammen. Her ses de i filmen "Bodies, Bodies, Bodies" der havde premiere i september.
 Foto: A24

Sponsoreret indhold