Kendte25. januar 2022

Nu reagerer Kim Kardashian på Thierry Muglers død: – Mit hjerte er knust

Mandag morgen lød den tragiske nyhed, at den franske og verdenskendte modeguru Thierry Mugler var død. Først ny bryder Kim Kardashian stilheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den franske modedesigner Thierry Mugler døde søndag den 23. januar. Et dødsfald der straks rystede hele modeverdenen og alle dem, han gennem sin karriere har rørt på den ene eller anden vis.

Heriblandt den 41-årige Kim Kardashian, der på bekendt vis bar hans berømte, gennemsigtige kjole til Met Gala tilbage i 2019.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega413116_004.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian i vanddråbe-kjolen fra Met Gala i 2019. Foto: MEGA

Det var dog ikke første gang, Mugler havde en finger med i spillet, når det kom til Kims eller andre i hendes families påklædning.

Flere af de andre Kardashian-medlemmer kunne også i løbet af mandagen dele deres hyldester til designeren, men det er først nu Kim selv bryder stilheden.

Det gør hun med et rørende opslag på sin Instagram-profil.

– Manfred Thierry Mugler. Mit hjerte er knust. Der findes ingen anden som dig! Dine visioner, transformationer, din magi! Jeg føler mig så beæret over at kendt dig, og at have brugt tid sammen med dig og være din muse, starter hun et længere skriv og fortsætter:

– Du havde så meget mere at vise verden, og ting som vi to havde planlagt sammen, men du gav os så meget. Jeg vil aldrig glemme vores tid sammen rundt om i verden og ikke mindst lære af mesteren selv, hvad couture betyder.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er endnu ikke afsløret, hvad der tog livet af den kendte designer, men der er endnu ikke lyd om, at der skulle være foregået noget kriminelt.

https://imgix.seoghoer.dk/mega822214_001.jpg
 Foto: MEGA

Dette er et af de sidste officielle billeder, der er blevet taget af Thierry Mugler, inden hans død den 23. januar 2022. Foto: MEGA

Sponsoreret indhold