Kendte29. juli 2021

Nu langer Elton John ud efter homofobiske DaBaby

Rapperens udtalelser har skabt problemer for Dua Lipa, mens T.I. har vist sin støtte. Nu træder en tredje kendis ind i debatten - og han er ikke glad. Læs Elton Johns kommentarer til DaBaby her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-091187.jpg
 (Foto: All Over Press)

Han fik en kæmpe chance som featuring på Dua Lipas single "Levitating", men nu ser det ud til, at rapperen DaBaby har kvajet sig godt og grundigt.

Efter en række homofobiske udtalelser til en optræden er Dua Lipas fans gået amok over ham, og nu langer selveste Elton John også ud efter DaBaby.

- Vi er chokerede over at læse om den HIV-misinformation og de homofobiske udtalelser, DaBaby kom med til sit seneste show. Det understøtter stigma og diskrimination og er det modsatte af, hvad verden behøver for at bekæmpe AIDS-epidemien, skriver den ikoniske stjerne i et længere opslag på Instagram.

Her deler Elton John også fakta om HIV og AIDS for at mindske skaderne fra DaBabys udtalelser.

Rapperen DaBaby kom med udtalelserne under sin optræden på festivalen Hard Rock Stadium i Miami, hvor de er blevet filmet af flere publikummer, der har delt dem på sociale medier.

- Hvis du ikke er mødt op i dag med HIV, AIDS eller andre dødelige, seksuelt overførte sygdomme, som vil slå dig ihjel om to til tre uger, så hold jeres mobillygter op, siger DaBaby i videoerne og fortsætter:

- Damer, hvis jeres fisser lugter af vand, så put jeres mobillys i vejret! Fyre, hvis I ikke sutter pik på parkeringspladsen, så hold jeres mobillygter op!

Dua Lipas fans beder stjernen om at straffe DaBaby for hans udtalelser - og tage afstand fra dem - ved at fjerne ham fra "Levitating" eller erstatte ham med en anden.

- Jeg er overrasket og forfærdet over DaBabys kommentarer, udtaler Dua Lipa via en story på sin Instagram-profil.

- Jeg kan virkelig ikke genkende den person, jeg arbejdede sammen med. Jeg ved, at mine fans ved, hvem jeg holder med, og at jeg støtter LGBTQ-miljøet 100 procent.

Det der med at gøre homofobi til en del af sit brand? Superdårlig idé, DaBaby.

null

Sponsoreret indhold