Kendte 9. juni 2020

Forlod hende ved alteret for 50 år siden: Nu betaler Elton John eks'ens knæoperation

Elton John gør sit for at bedre fortiden
Foto: MEGA

De fleste kender Elton John som en farvestrålende, homoseksuel mand med ekstremt mange hits på samvittigheden. 

Men i sin ungdom stod den nu 73-årige sanger til at blive gift med kvinden Linda Hannon, som han mødte i 1968. Bare tre uger før brylluppet endte han dog med at forlade hende. 

Ifølge Mirror var det angiveligt, da hans venner holdt polterabend for ham, at de talte ham fra at blive gift.

Parret har ikke haft kontakt til hinanden siden deres brud, og i 1984 giftede han sig med Renate Blauel, som han blev skilt fra i 1988, hvor han efterfølgende sprang ud som homoseksuel.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

Linda Hannon er i dag 76 år gammel. Foto: MEGA

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men da Linda Hannon under coronalockdown fik besked på, at hun skulle opereres i knæet og efterfølgende holde fem uger fri uden løn for at komme sig, besluttede hun sig for at indkassere en tjeneste fra sin berømte - og ikke mindst stenrige - eks. 

- Da Reg (Elton John hedder i virkeligheden Reg Dwight, red.) startede, betalte jeg huslejen, regningerne og maden, fortæller hun til Mirror

Hannon forsøgte at sende en mail til hans management, men det var først efter, hun havde råbt sin nød i Mirror, at det lykkes at få hul igennem. 

- Da Elton hørte om Lindas vanskelige situation, tøvede han ikke med at hjælpe hende. Han husker, hvor god hun var for 50 år siden, da han og Bernie havde brug for hjælp, og er glad for, at han kan hjælpe hende nu, hvor hun har brug for det, fortæller en kilde tæt på Elton John til avisen. 

- Jeg er så rørt over Reg. Efter alle disse år er han venlig. Jeg er lykkelig for, at han tilbyder sin hjælp, lyder det fra Linda Hannon.  

Sponsoreret indhold