Kendte28. september 2017

Laver pølser foran families hus: Nu kommer ”lorte-løber” med pudsig undskyldning

En ukendt kvindelig løber har i to måneder lavet ”nummer to” lige ud foran en families hjem i Colorado Springs. Nu udtaler ”lorte-løberen” sig så for første gang, og hun understreger, at hun på grund af sygdom er i sin gode ret til at lave pølser, hvor det passer hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loeber_fornt.jpg
 Foto: Privat

En amerikansk familie i Colorado Springs har i to måneder ledt med lys og lygte efter en løber, de har døbt ”The Mad Pooper”.

Den ukendte, kvindelige løber har nemlig fået en beskidt og ganske ulækker (u)vane med at lave pølser på sin løbetur. Og de brune klatter har hun efterladt lige ude foran familiens hoveddør.

I flere uger har hverken familie, nabolag eller politi kunnet finde frem til ”The Mad Pooper”, men nu har den prutte-trængende løber selv brudt tavsheden.

En talsmand for kvinden fortæller ifølge det amerikanske medie KRDO, at kvinden er i sin gode ret til at lave pølser – og han henviser til loven i den amerikanske forfatning.

”The Mad Pooper”, som ifølge talsmanden hedder Shirley, har svært ved at holde på afføringen, fordi hun med egne ord har gennemgået en operation, der ”gik galt”. Og da hun altså har en medicinsk årsag og forklaring til, hvorfor hun laver pølser på løbeturen, kan hun ikke stilles til ansvar for sine handlinger – hvor beskidt det end også er.

https://imgix.seoghoer.dk/pooper2.jpg

Løberen har cirka en gang om ugen tømt sin bagdel lige foran familien Buddes hus i Colorado Springs. Foto: Privat

En række advokater med speciale i strafferet mener dog ikke, at ”The Mad Pooper” kan bruge den undskyldning. En af den er forsvarsadvokat Jeremy Loew, der til det amerikanske medie KRDO udtaler:

- At lave pølser i nogens forhave er bestemt ikke beskyttet af loven i den amerikanske forfatning. Det er faktisk en forbrydelse, udtaler han til KRDO.

Forsvarsadvokaten tilføjede, at “The Mad Pooper” endda risikerer at blive dømt for blufærdighedskrænkelse, fordi hun blotter bagdelen hver gang, hun laver pølser.

Den beskidte sag tog sin begyndelse for omkring to måneder siden, da familien Budde første gang bemærkede den prutte-trængende løber.

https://imgix.seoghoer.dk/pooper.jpg

I syv uger har denne ukendte løber lavet nummer to foran en amerikanske families hus. Foto: Privat

Det var familiens børn, der første gang opdagede den beskidte affære i forhaven.

- De sagde ”hey, der er en dame, der laver pølser”, så jeg gik udenfor og jeg tænkte bare ”Hvad sker der? Er du virkelig i gang med at lave pølser lige foran mine børn”. Hun svarede noget i stil med ”Jaaa, undskyld”, har børnenes mor, Cathy Budde, tidligere fortalt til det amerikanske medie.

Cathy Budde havde forventet, at den ukendte løber ville komme tilbage med en pose for at fjerne sin pølle. Det skete dog ikke. I stedet har hun – med familiens ord – lavet endnu flere pølser på sine ugentlige løbeture.

Cirka en gang om ugen har den kvindelige løber således lavet nummer to, når hun kom forbi familiens hus.

- Jeg satte et skilt op i går, hvor der stod ”Please, jeg bønfalder dig, stop venligst”. Hun løb forbi omkring 15 gange i går, og hun lavede alligevel pølser, fortalte en nedslået Cathy Budde til det amerikanske medie for omkring en uge siden.

Og med sig har ”The Mad Pooper” haft toiletpapir, så hun kunne tørre sig selv bagi efter den beskidte opgave. Toiletpapiret har hun efterladt sammen med pøllen, mens hun luntede videre.

https://imgix.seoghoer.dk/tpilet.jpg

Med sin har hun haft toiletpapir, som hun har tørret sig med. Både pølse og papir har hun efterladt. Foto: KKTV

Colorado Springs Police Department blev forleden involveret i sagen – og ordensmagten er ligeså forbløffede over lorte-løberen, som familien er.

- Det er unormalt, og det er ikke noget, jeg nogensinde har oplevet tidligere i min karriere, udtalte politibetjent Johnathan Sharketti for en uge siden til det amerikanske medie.

Sponsoreret indhold