Kendte20. september 2017

Familie bønfalder løber: Stop med at lave pølser foran vores hus

En amerikansk familie fra Colorado Springs bønfalder en ukendt kvindelig løber om at lade være med at lave pølser ude foran familiens hus. Politiet er nu koblet på den beskidte sag, som har stået på i syv uger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loeber_fornt.jpg
 Foto: Privat

En amerikansk familie er havnet i noget en lortesituation. Bogstavelig talt.

En kvindelig løber har nemlig fået sig en noget væmmelig (u)vane, der indebærer, at hun ganske ofte laver ”nummer to” på sin løbetur – lige ude foran den amerikanske families hjem. Ad.

Derfor leder den amerikanske familie fra Colorado Springs nu med lys og lygte efter den kvindelig løber i håb om, at de kan få hende til at stoppe med at lave pølser lige ved familiens hjem.

Det skriver det amerikanske medie KKTV.

https://imgix.seoghoer.dk/pooper.jpg

I syv uger har denne ukendte løber lavet nummer to foran en amerikanske families hus. Foto: Privat

Cathy Budde fortæller til det amerikanske medie, at de har døbt den ukendte løber ”The Mad Pooper” – og tilføjer, at det var hendes børn, der første gang opdagede den beskidte affære i forhaven.

- De sagde ”hey, der er en dame, der laver pølser”, så jeg gik udenfor og jeg tænkte bare ”Hvad sker der? Er du virkelig i gang med at lave pølser lige foran mine børn”. Hun svarede noget i stil med ”Jaaa, undskyld”.

Cathy Budde havde forventet, at den ukendte løber ville komme tilbage med en pose for at fjerne sin pølle. Det skete dog ikke. I stedet har hun – med familiens ord – lavet endnu flere pølser på sine ugentlige løbeture.

Cirka en gang om ugen har den kvindelige løber således lavet nummer to, når hun kom forbi familiens hus.

Og med sig har hun haft toiletpapir, så hun kunne tørre sig selv bagi efter den beskidte opgave. Toiletpapiret har hun efterladt sammen med pøllen, mens hun luntede videre.

Hele den beskidte affære har nu stået på i syv uger, og det er familien Budde ganske forståeligt godt trætte af.

https://imgix.seoghoer.dk/pooper2.jpg

Løberen har cirka en gang om ugen tømt sin bagdel lige foran familien Buddes hus i Colorado Springs. Foto: Privat

Derfor er Colorado Springs Police Department nu involveret i sagen – og ordensmagten er ligeså forløffede over lorte-løberen, som familien er.

- Det er unormalt, og det er ikke noget, jeg nogensinde har oplevet tidligere i min karriere, siger politibetjent Johnathan Sharketti til det amerikanske medie.

Politiet aner ligesom familien ikke, hvem den kvindelige løber er.

De har derfor bedt familien om at tage billeder af hende (mens hun løber, ikke mens hun laver pølser), så offentligheden kan træde til og hjælpe med at identificere hende.

https://imgix.seoghoer.dk/tpilet.jpg

Med sin har hun haft toiletpapir, som hun har tørret sig med. Både pølse og papir har hun efterladt. Foto: KKTV

- Jeg satte et skilt op i går, hvor der stod ”Please, jeg bønfalder dig, stop venligst”. Hun løb forbi omkring 15 gange i går, og hun lavede alligevel pølser, siger en nedslået Cathy Budde til det amerikanske medie.

Familien og politiet er derfor overbeviste om, at den kvindelige løber laver pølser i et bevidst forsøg på at chikanere familien. Der findes nemlig offentlige toiletter lige rundt om hjørnet.

Løberen kan – hvis hun bliver fundet – se frem til en bøde og en løftet pegefinger.

Sponsoreret indhold