Nu kommer der en "Harry Potter"-tv-serie

Et spritnyt "Harry Potter"-eventyr er på vej til den lille skærm. 

Kilder kan til THR afsløre, at der arbejdes på at forvandle den populære bogserie skrevet af forfatter J.K. Rowling til en live-action-serie.

Meget tyder dog på, at der endnu er lang vej til serien er færdigproduceret.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Han var blot en lille knægt, da han blev kendt som den lille troldmand med brillerne og arret i panden. I 2001 erobrede ”Harry Potter og de vises sten” biograferne verden over.

Får Daniel Radcliffe et comeback som Harry Potter? (Foto: MEGA)

Lige nu fokuseres der eftersigende på at finde de rigtige manuskriptforfattere, ligesom folkene bag den kommende tv-serie udforsker og diskuterer en lang række forskellige muligheder og idéer.

Kilder fortæller, at det er folk hos HBO Max, der arbejder på den gode Harry Potter-idé, men eftersom så godt som ingenting er på plads endnu, har hverken HBO eller Warner Bros. haft lyst til at bekræfte, at der er en serie på vej. 

Tjente milliarder

De syv "Harry Potter"-film indtjente mere end 42 milliarder kroner på verdensplan, og "Fantastiske skabninger"-franchisen har heller ikke gjort det helt skidt. En tredje film forventes nemlig at få premiere næste år, og så skulle der, hvis alt går efter planen, lande to film mere i løbet af de kommende år. 

Hvis HBO Max får skudt en "Harry Potter"-serie afsted, vil det langt fra være den første af slagsen, der foregår i et univers, som seerne kender godt til i forvejen. 

Der arbejdes lige nu på at færdiggøre en ny "Game of Thrones"-prequel, der har fået titlen "House of the Dragon", og for få uger siden kunne streamingtjenesten bekræfte, at "Sex and the City" ville vende tilbage i et nyt format.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close