Yes! Nu kan du købe Kinder-is over hele landet

Der kommer hele fem forskellige Kinder-is i fryseboksene.

Der kommer hele fem forskellige Kinder-is i fryseboksene.

Foto: Unilever

I udlandet har man længe kunnet købe Kinder-is, og det har været noget, der har fået danskerne til at spejde forgæves mod Tyskland og andre lande, hvor de lækre is har været at finde.

Men nu er der gode nyheder. 

Hele fem forskellige slags Kinder-is har nemlig fundet vej til Danmark.

Det afslører isproducenten Unilever i en pressemeddelelse. 

Du kan se de fem forskellige isvarianter herunder

KINDER Bueno Ice Cream Cone 


 

Den berømte Kinder Bueno hasselnøddebar kan nu også fås som isvaffel. Unik hasselnøddeis møder en kerne af mælkechokoladesauce, der er omgivet af en sprød vaffel med et tyndt lag af hasselnøddetopping lavet på Ferrero hasselnødder, og på toppen drysset med chokoladestykker. Kinder Bueno Ice Cream Cone fås enkeltvis og i en praktisk multipak á fire styk. 
 

KINDER Bueno Ice Cream Bar

Kinder Bueno fans bliver begejstrede her: Den unikke Bueno bar er nu også tilgængelig som is. Et mix af hasselnøddeis med en kerne af hasselnøddefyld, dækket med mælkechokolade og pyntet med hasselnøddestriber. Kinder Bueno Ice Cream Bar fås enkeltvis. 
 

KINDER Ice Cream Sandwich

Cremet mælkeis produceret på 40 pct. sødmælk, der er lagt mellem to kiks lavet på fem forskellige kornsorter. Kinder Ice Cream Sandwich er den nye snack til eftermiddagspausen og fås i multipak med seks styk til hele familien.

KINDER Ice Cream Stick


Kinder Ice Cream Stick kombinerer flødeis lavet på sødmælk med en skal af mælkechokolade. KINDER Ice Cream Stick fås enkeltvis og som multipak med 10 styk.

KINDER Joy Ice Cream


Det ikoniske Kinderæg findes nu også som is! Det indeholder lækker mælke- og chokoladeis i et bæger med en spændende overraskelse til sommeren. KINDER Joy Ice Cream fås enkeltvis. 

Det er altså bare med at komme ned i iskiosken og få fingrene i de nye is.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close