Kendte 7. februar 2018

Se billederne: Kinder lancerer verdens tre BEDSTE is

Folkene bag Kinder-konceptet lancerer nu tre nye is, der med garanti bliver et kæmpe hit. Hvem vil ikke gerne sætte tænderne i en is lavet af enten Bueno eller de lækre Kinder-æg?
(Foto: langnese-business.de)

Vinteren har for alvor bidt sig fast – og med temperaturer på den ”forkerte” side af frysepunktet, er det nok de færreste, der drømmer om isvafler og pind-is.

Men vi er ret overbeviste om, at du alligevel ville flå papiret af disse tre nye is-varianter, hvis du havde muligheden.

For i år lanceres tre is, der bedst kan beskrives som tre af de allerbedste i hele verden. De er nemlig lavet af enten Bueno eller de lækre Kinder-æg. Mums ikke?

Det er den tyske slikgigant, der har afsløret den fantastiske nyhed på sin hjemmeside. Isene er allerede at finde i frysediskene i tyske butikker, og vi håber og tror på, at de snart er på vej mod os. For de vil med garanti blive et hit i den danske sommer.

Der bliver produceret tre forskellige typer is til at tilfredsstille de is-hungrende; en vaffelis, en ispind og en isbåd. Og de ser alle tre ualmindelig lækre og indbydende ud.

Kinder beskriver selv vaffelisen således:

- Her møder en fin hasselnødmælk en kerne af Kinder-mælkechokoladesovs i en knasende croissant dækket af et fint lag hasselnød-creme lavet af Ferrero-hasselnødder.

Ja, det lyder som noget, vi skal sætte tænderne i hurtigst muligt. Så kom sommer. Kom nuuuu!

Du kan se de tre nye vidunder-is herunder:

Nye kinder is

Sponsoreret indhold