Kendte9. marts 2016

Sødt, sejt eller for tidligt? Nu kan dine børn få ”tatoveringer”

En amerikansk mor har med egne ord fået masser af succes med at sælge kunstige tatoveringer til børn. Men er det for tidligt at lade børn få tatoveringer – også selv om de er falske?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boern_med_tatovering4.jpg
 Foto: All Over

De fleste forældre er sjældent imponerede, når deres børn kommer hjem med en tatovering. Og det gør det som regel ekstra værre, hvis den nye tus dækker hele armen.

Men en amerikansk mor ved navn Tera har en ganske anden holdning til børn og tatoveringer.

Faktisk har moderen, der stammer fra North Dakota, nu opfundet en såkaldt ”tatoo sleeve”, som passer til de allermindste. Med den kan ungerne rende rundt og lege, at deres arme er dækket af store, mørke tatoveringer.

Og Tera – der ikke ønsker at stå frem med efternavn – fortæller ifølge det britiske medie Daily Mail, at hun har fået masser af succes med at sælge de såkaldte TotTudes, som hun har valgt at kalde tøjærmerne.

- Tøjet har været en kæmpe succes, og jeg elsker at lave det. Jeg har en masse andre ideer, der sværmer rundt i mit hoved, og jeg er så spændt på fremtiden og min tøjlinje, siger Tera ifølge det britiske medie og tilføjer:

- Vores ”tatoo sleeve”-bluser er fremstillet af 100 procent bomuld, og de er virkelig lækre og lader huden ånde, fortæller Tera videre.

Tera fik ideen til at fremstille tatoverings-bluser til børn, da hun selv var irriteret over det lille udvalg af børnetøj, som hang i butikkerne.

- Børn er altid søde og skønne, men deres tøj er altså nogle gange kedeligt. Det er det samme igen og igen. Søger du noget spændende børnetøj? SE & HØR SAVER udlover I samarbejde med Lekmer Rabatkoder (Sponsoreret link) til alle vore læsere, køb tøjet til dine børn billigere med en rabatkode.

- Jeg havde flere gange hørt mødre fortælle, hvordan de ønskede, at der var et større udvalg – især til drenge.

Tatoveringerne fås i alle former og farver – så har ungerne lyst til at have armene dækket af enten kranier, pigtråd eller flammer, er der rig mulighed for det.

Spørgsmålet er nu, om det er sødt, sejt eller simpelthen for tidligt at lade børn lege, at de har tatoveringer. Deltag i afstemningen herunder.

Og se alle billederne af tatoveringerne herunder. Du kan købe tatoverings-bluserne lige her.

Børn med tatoveringer

Sponsoreret indhold