Nyheder2. november 2015

Her er historien bag Søs Egelinds tatovering

Skuespilleren Søs Egelind har smykket sin krop med en tatovering, og historien bag den er meget personlig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soes_egelind.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

De seneste mange fredage har Søs Egelind tonet frem på skærmen i Vild med dans.

Skarpe seere har derfor nok også bemærket, at den danseglade skuespillerinde har en lille tatovering på sin venstre underarm. Tatoveringen forestiller et sort hjerte med en lille hvid prik inden i, og det permanente kropssmykke har en ganske særlig betydning.

Den 56-årige komiker har overlevet to kræftforløb, og efter det sidste kemoforløb tog hun sine døtre med ind i en smykkebutik.

- De havde været så dygtige og støttet mig så meget gennem hele forløbet, så nu måtte de hver især vælge et smykke. Min datter Molly valgte en ring, der ser ud som tatoveringen. Et sort hjerte med en lille diamant, siger Søs Egelind til Ritzau Fokus.

Men hendes ældste datter mistede det betydningsfulde smykke, og det var der, hele idéen til tatovering kom.

- Hun kom til at lægge den på en håndvask i Paris, da hun vaskede hænder. Hun mistede ringen, og hun blev så ulykkelig. Derfor fik hun den tatoveret, for den betød enormt meget for hende, siger Søs Egelind til Ritzau Fokus.

Da hendes yngste datter Carla fyldte 18 år, fik hun også en tatovering magen til sin storesøsters, og de to døtre gav efterfølgende deres mor tatoveringen i julegave.

[node:aller-related-content]

- Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle have en tatovering, men denne her skulle jeg altså bare have. Den binder os sammen, og den har en vigtig historie for os tre. Jeg skal aldrig have andet end den, siger hun.

Søs Egelind og dansepartneren Mads Vad er stadig en del af det populære danseprogram, og de kan opleves igen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

Og her kan man af og til få et kort glimt af den betydningsfulde hjertetatovering:

https://imgix.seoghoer.dk/soes_tattoo_aop.jpg
 Claus Poulsen

Foto: Claus Poulsen

Sponsoreret indhold