Kendte17. februar 2022

Nu hyrer Johnny Depp ”Making a Murderer”-advokat

Den velkendte advokat Kathleen Zellner kan nu ikke længere forsvare at dedikere alle sine vågne timer til Steven Avery. Nu skal hun også hjælpe Johnny Depp i sagen mod hans ekskone Amber Heard
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kathleen Zellner blev for alvor et kendt navn, da det i 2018 stod klart, at hun skulle kæmpe sagen for den dømte Steven Avery.

Hendes trofaste kamp for at få ham frikendt for mordet på Theresa Halbach blev synlig i den anden sæson af Netflix-dokuserien ”Making a Murderer” – en kamp hun fortsat kæmper i dag.

Så sent som i slutningen af januar skrev hun endda på sin Twitter-profil, at der lige nu er en ”stor mængde nye beviser” i sagen mod Avery.

Men nu ser det ud til, at hun alligevel må lade noget af sin tid gå til andre klienter.

Ifølge Page Six har nemlig ingen ringere end den 58-årige skuespiller Johnny Depp hyret hende til sin egen endnu verserende retssag mod ekskonen Amber Heard.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega797088_001.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp tager et nyt skridt i kampen om at vinde retssagen mod sin ekskone, Amber Heard ved at få Kathleen Zellner med på holdet. Foto: MEGA

Den ekstra tilføjelse til hans juridiske team kommer, efter han i november 2020 tabte sagen mod avisen The Sun, der i en udgivelse af deres avis kaldte ”Pirates of the Caribbean”-stjernen for en ”wife beater”.

I marts 2021 blev han nægtet mulighed for at appellere dommen.

Ikke færdig endnu

Men skuespilleren er alligevel ikke helt færdig med sagen. Han ønsker endnu at retsforfølge ekskonen, efter at hun i en artikel i 2019 beskrev, hvordan hun var et offer for hustruvold.

Den 35-årige skuespillerinde nævner dog aldrig Depp ved navn i artiklen, men lige siden har han forsikret, at det må være ham, den handler om, til trods for at han nægter sig skyldig i alle anklager mod ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega688713_003.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp og Amber Heard mødte hinanden i 2009, men begyndte først at date i 2012. De blev siden gift i 2015, men allerede året efter søgte Heatd om skilsmisse og anklagede ham for hustruvold. Foto: MEGA

Til det amerikanske medie bekræfter Kathleen Zellner, at hun i sandhed er kommet med på teamet, der kæmper Depps sag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/110712144143-1920x1296we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Kathleen Zellner skriver nu endnu et stort navn på listen over mennesker, hun forsvarer. Foto: Ritzau Scanpix

– Jeg har brugt de sidste 30 plus år på at forsvare individer, der er blevet fejlagtigt anklaget for hændelser, de ikke har begået, lyder det fra hende, inden hun fortsætter:

– Jeg byder Johnny Depp velkommen til den liste, og bliver nu en del af hans drømmehold, der indtil nu har kæmpet hans sag for ham.

Depps sag mod Heard tog sidste drejning i november måned, hvor hans team fik adgang til skuespillerindens telefon. Dette for at forsøge at bevise, at hun skulle have photoshoppet falske billeder for at bevise sine skader.

Sponsoreret indhold