Kendte1. maj 2024

Nu har Christopher og Cecilie Haugaard gjort det: Flytter ind i drømmehjemmet

Kendisparret er officielt flyttet til Hellerup, hvor deres nyrenoverede hjem til 16,5 millioner kroner nu er klar til indflytning
Mon ikke kong Frederik kommer forbi til et slag paddle i baghaven? Der er i hvert fald rigeligt plads til vennerne nu.
Mon ikke kong Frederik kommer forbi til et slag paddle i baghaven? Der er i hvert fald rigeligt plads til vennerne nu.
 Foto: Martin Høien/Skråfoto

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Christopher er kong Frederiks frække ven

Så er det sket: 2900 Hellerup har fået et nyt og meget celebert, ungt par.

Christopher og Cecilie Haugaard er nemlig ifølge folkeregisteret officielt flyttet til byen, hvor de har overtaget deres lækre villa.

Den betalte de 16,5 millioner kroner for i august sidste år, men siden har stedets 237 kvadratmeter fordelt på otte værelser - og en pool i haven - gennemgået en omfattende renovering.

Flytningen er sket netop, som SE og HØR kunne afsløre, at parret har gang i, hvad der ligner en både attraktiv og muligvis lovstridig boligfinte.

For indtil de nu har valgt at melde flytning til Hellerup, boede de ifølge folkeregisteret i det hus, de for længst havde solgt på Christianshavn.

Det skete, selvom Christopher i seneste nummer af Euroman fortæller om luksuslejligheden på Papirøen i København som deres midlertidige bolig.

Loven siger ellers, at man altid skal registreres, hvor man faktisk bor og sover, uanset hvor mange boliger man ejer. I dette tilfælde i lejligheden på Papirøen.

Fordelen for kendisparret ved den smarte manøvre er ifølge flere eksperter, at ved ikke at registrerere bopæl i lejligheden kan de potentielt score et pænt beløb på at sælge den uden kravet om bopælspligt, hvilket den er "født" med.

Det er disse særdeles lækre rammer, kendisparret Christopher og Cecilie Haugaard nu har forladt. Dog uden nogensinde officielt at være flyttet ind hvis man skal tro data fra folkeregisteret.
Det er disse særdeles lækre rammer, kendisparret Christopher og Cecilie Haugaard nu har forladt. Dog uden nogensinde officielt at være flyttet ind hvis man skal tro data fra folkeregisteret.
 Foto: Martin Høien/Ritzau Scanpix

Var de derimod officielt flyttet ind, ville lejligheden efter reglerne få bopælspligt og blive mindre værd.

Parret har ikke ønsket at kommentere sagen over for SE og HØR.

Sponsoreret indhold