Kendte22. april 2024

Christopher og Cecilie Haugaard kan komme i alvorlige problemer på grund af mulig boligfidus

Den boligfidus, som Christopher og Cecilie Haugaard har fået mulighed for at udnytte, kan vise sig at skabe ganske alvorlige problemer for kendisparret
Succesparret kan ende med at komme i problemer, hvis det viser sig, at deres mulige boligfidus ikke er inden for lovens rammer.
Succesparret kan ende med at komme i problemer, hvis det viser sig, at deres mulige boligfidus ikke er inden for lovens rammer.
 Foto: Martin Høien

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Christopher og Cecilie Haugaards fede boligfidus: Kan tjene millioner

At bo ét sted og have adresse et andet sted kan være noget fikumdik.

Men sådan er virkeligheden lige nu for Danmarks pæneste par, Christopher og Cecilie Haugaard.

Forleden kunne SE og HØR nemlig fortælle, at kendisparret har deres folkeregisteradresse i deres gamle, solgte rækkehus, selvom de i virkeligheden bor og sover på Papirøen i København, som Christopher netop har fortalt om i Euroman.

En boligfidus, der i sidste ende potentielt kan give parret en økonomiske milliongevinst.

Kendisparret bor nemlig midlertidigt på Papirøen, mens deres pragtvilla i Hellerup bliver bygget færdig.

En villa, især Cecilie Haugaard er meget begejstret for. Så meget, at hun har lavet en Instagramprofil, hvor man kan følge husets tilblivelse.

Christopher var med i finalen af dette års "X Factor".
Christopher var med i finalen af dette års "X Factor".
 Foto: Hanne Juul

Men er det så inden for lovens rammer, at man har adresse et andet sted, end hvor man reelt set bor?

Indenrigs- og sundhedsministeriet kan ikke gå ind i den konkrete sag, men de oplyser følgende generelle regler til SE og HØR:

- Udgangspunktet i CPR-loven er, at man skal folkeregistreres på sin bopæl, som er det sted (bolig), hvor man regelmæssigt sover, når man ikke er midlertidigt fraværende på grund af ferie, forretningsrejse, sygdom eller lignende, og hvor man har sine ejendele, dvs. der, hvor man har sit hjem, skriver de til SE og HØR og fortsætter:

- Som borger er man forpligtet til at anmelde flytning til kommunen senest fem dage efter flytningen.

Christopher og Cecilie Haugaard har boet i deres lejlighed på Papirøen i længere tid end fem dage, men de har stadig ikke meldt deres flytning.

Ifølge skødet fra deres gamle rækkehus, hvor de har adresse lige nu, men ikke bor, blev ejendommen overtaget af den nuværende ejer, tøjmillionæren Helle Wagner Pedersen, den 1. september 2023.

Og i skødet på deres nuværende lejlighed på Papirøen står der, at de overtog stedet den 17. juli 2023.

Parret har altså overtaget deres nuværende domicil for over ni måneder siden. Hvornår, de flyttede ind med deres ting i lejligheden, står hen i det uvisse.

Dog står der i den seneste udgave af Euroman, at parret i hvert fald siden november 2023 har boet på Papirøen.

Parret blev gift i 2019, og de har to børn sammen.
Parret blev gift i 2019, og de har to børn sammen.
 Foto: Martin Høien

Hvad er det så for en straf, parret kan se frem til, hvis det viser sig, deres boligsituation ikke er inden for lovens rammer? Det svarer Indenrigs- og Sundhedsministeriet også på.

- Efter CPR-lovens § 57, stk. 1, nr. 1, straffes den, der forsætligt eller ved grov uagtsomhed ikke rettidigt anmelder flytning, med bøde, medmindre højere straf er forskyldt efter den øvrige lovgivning.

SE og HØR har rakt ud til Christopher for at finde hoved og hale i deres lidt for spændende boligsituation, men han har fortsat ikke svaret på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold