Nu går den ikke længere for Birgit og Frederik

Birgit Aaby og Frederik Nonnemann.

Birgit Aaby og Frederik Nonnemann.

Foto: Hanne Juul

Det har været svært at forudsige, hvad der sker i årets udgave af "Vild med dans", men uge efter uge har bookmakerne troet, at Birgit Aaby og Frederik Nonnemann ville ryge i omdans og ryge ud af programmet.

Selvom parret har undgået omdans de seneste to fredage, er det stadig dem, som bookmakerne tror skal smide danseskoene. 

Hos Danske Spil indrømmer man dog, at det ikke har været helt nemt at oddssætte dette års udgave af "Vild med dans". 

- Vi er som sagt lidt i vildrede, da udstemningerne indtil nu ikke er forløbet, som vi har ventet. Derfor har vi tre par på vores liste, som vi vurderer har haft deres tid. Det er Birgit Aaby og Frederik Nonnemann, som vi giver odds 3,20 på ryger ud, mens Oscar Bjerrehuus og Asta Björk samt Michael Maze og Mie Moltke, som begge giver odds 3,75 på at ryge ud, siger oddssætter fra Danske Spil Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

- Vi har haft Birgit Aaby og Frederik Nonnemann som favoritter til at ryge ud i flere omgange, og det kan være, at vi bliver overraskede igen fredag aften. Men de tre par har alle været i omdans de sidste par uger, og det er aldrig et godt tegn. Så vi vurderer herfra, at det bliver en af dem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Birgit Aaby og Frederik Nonnemann står til at ryge i aften, hvis bookmakerne får ret. (Foto: Hanne Juul)

Også hos bookmakerne fra Bet25 erkender man, at de de seneste to uger har taget fejl.

- De sidste to uger er vi virkelig blevet taget med bukserne nede, hvor først Marie Bach Hansen og sidenhen Christel Pixi noget overraskende måtte lade livet i konkurrencen. De to nydansere gav henholdsvis odds 50 og odds 25 på at blive stemt ud, og det viser blot, at alt kan ske i dette års "Vild med dans", siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, og fortsætter:

- De store overraskelser gør det vanskeligt at sætte odds på "Vild med dans" lige for tiden, og det skyldes i høj grad, at seernes stemmer har vist sig at være altafgørende. Når det er sagt, så har vi dog stadig meget svært ved at se Birgit Aaby og Frederik Nonnemann snige sig videre fra fredagens liveshow. Nu går den simpelthen ikke længere.

I aftenens udgave af "Vild med dans" skal parrene på dansegulvet og danse ønskedans, vals, samba og cha cha cha. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close