Kendte 26. april 2018

Hustru blev delvist suget ud af fly og dræbt: Nu fortæller Michael om sin sorg

Amerikanske Michael Riordan sætter nu for første gang ord på det tragiske tab af hans hustru Jennifer, der i sidste uge omkom, da hun blev delvist suget ud af et fly i næsten ti kilometers højde. Michael fortæller, hvordan han ikke kunne tro, at Jennifer var død, og han fortæller også, hvordan han overbragte den forfærdelige nyhed til parrets to børn
Foto: All Over Press og Reddit

Amerikanske Jennifer Riordan mistede i sidste uge på tragisk vis livet under en flyvetur mellem New York og Dallas.

Den 43-årige kvinde fra Albuquerque var på vej hjem fra en forretningsrejse, da flyets venstre motor eksploderede i ti kilometers højde og sendte vragdele ind i vindue, hvor den 43-årige kvinde sad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vinduet blev smadret, og Jennifer Riordan blev delvist suget ud af flyet og dræbt ved den uforståelige ulykke.

Her én uge senere sætter hendes enkemand, Michael Riordan, nu ord på det uforståelige tab.

Til det amerikanske medie ABC News fortæller Michael, at han modtog besked om sin hustrus død over telefonen. Opkaldet stammede fra direktøren på det hospital I Philadelphia, hvor flyet var nødlandet og Jennifer var blevet hastet til.

- Hospitalets direktør ringede og sagde, at ”Vi skal tale med Mike Riordan, som er gift med Jennifer. Er du gift med Jennifer?”. Jeg sagde ja, men hun skulle ikke til Philadelphia, hun skulle til Chicago, så jeg tænkte… altså jeg var i total benægtelse. Og det er jeg stadig, fortæller Michael til ABC News.

Michael Riordan mødte sin hustru i et shoppingcenter for 29 år siden. Han var 17 år, hun var 15 år. Foto: All Over Press

Michael begyndte straks at søge på nettet og diverse nyhedsmedier.

- Jeg læste, at en passager var bragt til hospitalet, og jeg tænkte, ”okay hele flyet styrtede ikke ned”. Jeg tænkte, at hun kunne ikke være så hårdt kvæstet, hun er bare på hospitalet, og jeg vil kunne komme og besøge hende og holde hendes hånd og fortælle hende, at jeg elsker hende, tilføjer Michael.

Men hospitalsdirektøren ringede ham op igen kort efter og gav ham den nedslående besked, at Jennifer var død.

- Jeg tænkte straks på børnene, og hvordan jeg skulle fortælle dem, at deres mor var død.

Meningen var, at Jennifer skulle være genforenet med sin datter og søn til sønnens baseballkamp tirsdag i sidste uge, når hun landede fra New York. I stedet hentede Michael de to børn i skolen og overbragte dem den triste nyhed.

- Jeg holdt bare deres små hænder og sagde, at mor ikke kom hjem alligevel.

Flyets venstre motor eksploderede i 10 kilometers højde - hvorfor er stadig uvist. Foto: Reddit

Søndag valgte hundredvis af venner, familiemedlemmer og ukendte at møde op for at hylde Jennifer i hjembyen. Det var med Michaels egne ord første gang, han følte en form for fred midt i sorgen.

Syv andre passagerer blev kvæstet, da motoren af stadig uvisse årsager eksploderede, mens flyet - af typen Boeing 737-700 - befandt sig i næsten 10 kilometers højde.

Flere passagerer har beskrevet, hvordan de hørte et højt brag, da motoren eksploderede, og at flyet efterfølgende faldt flere hundrede meter. Det lykkedes piloten at bevare kontrollen over flyet, som cirka 12 minutter senere foretog en nødlanding i Philadelphia.

Den dræbte kvinde var mor til to og arbejdede for den amerikanske finansvirksomhed Wells Fargo. Foto: Privat

Der var 149 passagerer ombord Southwest Airlines-flyet. Den amerikanske havarikommission, NTSB, er nu i gang med at undersøge, hvorfor den venstre motor eksploderede.

Du kan se billeder af Jennifer og hendes ægtemand i galleriet herunder:

Jennifer og Michael Riordan

Sponsoreret indhold