Kendte18. april 2018

Delvist suget ud af fly i 10 km højde: Mor til to dræbt i bizar ulykke

En amerikansk mor til to blev i går på tragisk vis dræbt, da hun blev delvist suget ud af et fly, der var på vej fra New York til Dallas. Flyets motor eksploderede under den rutinemæssige flyvetur, hvilket betød, at vragdele smadrede ind i det vindue, hvor kvinden sad
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fl_yfront.jpg
 (Foto: Privat og Facebook/Marty Martinez)

En amerikansk mor mistede på tragisk vis livet under en flyvetur mellem New York og Dallas.

Kvinden – den 43-årige Jennifer Riordan fra Albuquerque – var på vej hjem fra en forretningsrejse, da flyets venstre motor eksploderede og sendte vragdele ind i vindue, hvor den 43-årige kvinde sad.

Vinduet blev smadret, hvilket betød, at Jennifer Riordan, der var mor til to, blev delvist suget ud af flyet i flere kilometers højde, inden at det lykkedes en række af hendes medpassagerer at få hende hevet tilbage ind i flyet.

https://imgix.seoghoer.dk/noedlanding.jpg

Da flyets motor eksploderede, sendte det vragdele mod dette vindue, der blev knust. Det var her, at den 43-årige kvinde sad. Foto: Facebook/Marty Martinez

Passagerflyet fra Southwest Airlines – af typen Boeing 737-700 – nødlandede i Philadelphia, hvor den hårdt kvæstede kvinde blev hastet på hospitalet. Hun døde senere af sine kvæstelser.

Det skriver det amerikanske medie CBS News.

https://imgix.seoghoer.dk/fly.jpg

Flyets venstre motor eksploderede i 10 kilometers højde - hvorfor er stadig uvist. Foto: Reddit

Syv andre passagerer blev kvæstet, da motoren af stadig uvisse årsager eksploderede, mens flyet befandt sig i næsten 10 kilometers højde.

Flere passagerer har beskrevet, hvordan de hørte et højt brag, da motoren eksploderede, og at flyet efterfølgende faldt flere hundrede meter. Det lykkedes piloten at bevare kontrollen over flyet, som cirka 12 minutter senere foretog en nødlanding i Philadelphia.

https://imgix.seoghoer.dk/mor_til_to.jpg

Den dræbte kvinde var mor til to og arbejdede for den amerikanske finansvirksomhed Wells Fargo. Foto: Privat

Der var 149 passagerer ombord Southwest Airlines-flyet. Den amerikanske havarikommission, NTSB, er nu i gang med at undersøge, hvorfor den venstre motor eksploderede.

Sponsoreret indhold