Nu fortæller Mette Marie Lei Lange den sande historie: Hele familien indlagt

Mette Marie Lei Lange.

Mette Marie Lei Lange.

Foto: Peter Grosen

Det strømmede ind med varme ord og kærlige beskeder, efter blogger Mette Marie Lei Lange tidligere i dag delte et hjerteskærende indlæg på sin blog.

Her fortalte hun – med hjælp fra metaforer – at hun og familien havde haft nogle voldsomme dage, og desuden delte den kendte blogger et billede, der viste, at hun var - eller havde været - indlagt.

Selv beskrev Mette Marie Lei Lange i metaforer, at det føltes som om, at hun var blevet skudt – hvilket selvsagt fik mange af hendes fans og følgere til at blive chokeret.

Nu har Mette Marie Lei Lange derfor valgt at dele hele den sande historie – både for at mane skud-rygterne til livs, men også for at fortælle, at den sande historie også er ganske gruopvækkende.

I et nyt blogindlæg fortæller hun nu, at hun og resten af familien har været indlagt, efter de alle er blevet udsat for kulilteforgiftning i deres eget hjem.

Den skræmmende oplevelse fandt sted efter en hyggelig weekend – hvor alle i familien pludselig blev syge. 

Mette Marie Lei Lange fortæller, at hun og hendes mand Jon vågnede mandag ved, at deres datter Berta stormede ud på toilettet:

- Hun skulle kaste op, og mens Jon holdt hende, satte jeg mig på en skammel bag dem, og så besvimede jeg. Jeg kan ikke huske andet, end at jeg kunne høre Jon kalde på mig, hvilket undrede mig, når nu det var Berta, der var syg, men jeg kunne ikke svare ham. Min stemme gik ikke igennem. Og lidt efter fik jeg ret ondt i næsen, men jeg kunne ikke få hænderne op til den – og opdagede lidt senere, at det var fordi, vores badekar var i vejen. Mit ansigt hvilede på badekarskanten, fortæller Mette Marie Lei Lange i sit nye blogindlæg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mette Marie Lei Lange med Jon - parret har et sæt tvillinger. Foto: Camilla Stephan

Hendes mand frygtede, at der kunne være tale om, at der sivede giftige gasser fra naturgasfyret.

- Jon åbnede alle vinduer og døre i huset og ringede til vores genbo, der er tidligere ambulanceredder, for at han kunne være med til at vurdere situationen. 20 minutter senere kom der en mand fra forsyningsselskabet, og i det sekund, han trådte ind over vores dørtrin, gik hans personlige alarm, som advarede ham om, at der var meget usunde mængder af kulilte i huset, som han således ikke burde gå ind i, skriver Mette Marie Lei Lange på sin blog og fortsætter:

Vis dette opslag på Instagram

Jeg er ikke blevet skudt. Og jeg er åbenbart ikke så heldig i mit forsøg på at tale om store følelser ved hjælp af metaforer i denne sammenhæng, som jeg tidligere har været på min blog, og nu er der begyndt at rulle nogle historier på andre medier, som ikke er sande, og som slet, slet ikke var meningen. Jeg prøvede at fortælle om følelserne uden at fortælle om hændelsen, fordi den er så fucking uhyggelig og involverer mine børns liv. Og mit og Jons, sådan set. I mandags blev jeg og min familie indlagt, fordi en spade af en gasmester havde fucket vores fyr op, således at vi har indåndet kulilte i en uge. I vores eget hjem. Det endte mandag med, at jeg besvimede på badeværelset, og ungerne kastede op, og så fattede Jon mistanke og fik os alle sammen på hospitalet, hvor vi fik behandling for kulilteforgiftning. Jeg var aldrig kommet på den tanke, at en mand kunne sjofle sådan med sit ansvar, at fyret lækkede kulilte, så hvis Jon ikke havde handlet, som han gjorde, var det gået helt galt. Det var slet, slet ikke meningen, at det her skulle være en sensationshistorie. Tvært imod. Jeg prøvede at skrive et indlæg om de følelser, hændelsen har affødt, i et sprog, jeg tidligere har brugt om den slags på mit domæne. Til de, der føler sig ført bag lyset af den årsag, undskylder jeg. Til de, der vil læse om den uddybende forklaring på hændelsen, findes den på bloggen. Tak for jeres omsorg og bekymring!

Et opslag delt af Mette Marie Lei Lange (@mmleilange) den

- Vi røg ud i bilen og kørte på skadestuen, hvor vi blev indlagt og fik iltmasker på, alle fire. Vi fik taget blodprøver fra både håndledet og armen, vi fik alle røntgenfotograferet vores lunger, og fordi jeg var besvimet, fik jeg også kørt et hjertekardiogram. Vi lå med iltmasker på i omkring 9 timer, så vi kunne få kulilten, som åbenbart binder sig til de røde blodlegemer, hvor ilten gerne skulle sidde, luftet godt og grundigt ud af kroppen, og hele tiden refererede vores læge til en læge på Riget, som skulle afgøre, om jeg skulle ind og have lidt tid i deres trykkammer, fordi jeg på grund af besvimelsen var den, der blev holdt mest øje med.

En efterfølgende undersøgelse af huset viste, at der var alt for høje mængder af den farlige kulilte i familiens hjem.

- Det viste sig, at den gasmester, der kørte service på vores fyr, havde pillet ved en fatning, der efterfølgende ikke sad godt nok på plads. Så den gled ud, og fordi han heller ikke havde sikret en dæklåge, begyndte kulilten at sive ud i vores hus. Og den slags er aldeles lugtfri, fortæller Mette Marie Lei Lange på sin blog.

Hele familien er nu udskrevet – heldigvis alle i god behold, men selvsagt rystede.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close