Kendte20. november 2019

Mette Marie Lei Lange indlagt: Deler rystende historie på sin blog

Blogger Mette Marie Lei Lange fortæller på sin blog, at hun de seneste dage og uger har gennemlevet et sandt helvede – desuden deler hun et billede fra en hospitalsseng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170823_pg_jewelry_017.jpg
 Foto: Peter Grosen

Blogger Mette Marie Lei Lange har onsdag morgen delt et rystende indlæg på sin blog, der har fået det til at strømme ind med varme hilsner og rørende ord til den kendte blogger.

I blogindlægget indleder Mette Marie Lei Lange med at understrege, at hendes rystende fortælling ”er en metafor for de ting, der er hændt de seneste uger og dage”, inden hun fortæller, hvordan hun søndag eftermiddag skulle passere en vej i en lille by, da der pludseligt dukkede to biler op ud af det blå.

- De passerede mig i hver sin retning med kolossal hastighed, og mens de gjorde, var der nogen i den ene bil, som affyrede en pistol imod den anden, fortæller bloggeren i sit metaforiske blogindlæg, inden hun tilføjer:

- Projektilet strejfede min kind, men ikke mere. Det kunne være gået helt galt, men det gjorde det ikke. Idet jeg tog hånden op til kinden, kiggede på den og blodet, smilede lettet ved mig selv og lagde an til at krydse den anden vejbane, åbnede himlen sig igen i begge ender af landevejen, og to kæmpestore lastvognstog dukkede op ud af det blå og brølede forbi mig i hver sin retning, skriver hun videre på sin blog.

Da blogindlægget er en metafor for de rystende oplevelser, som Mette Marie Lei Lange har haft den seneste uge, er der altså ikke tale om, at hun bogstavelig talt er blevet ramt af en kugle. Bloggeren fortæller dog, at hun ikke ønsker at være mere konkret:

- Hverken mere eller mindre konkret kan eller vil jeg være omkring det, min familie og jeg har oplevet de seneste uger og dage. Jeg har på den ene side lyst til at fortælle det hele, men det har jeg på den anden side alligevel ikke. Både fordi, at nogle ting skal have lov at være mine, selvom jeg lever af det, jeg gør, men særligt fordi, at det her ikke kun handler om mig, fortæller Mette Marie Lei Lange på sin blog, hvor hun også har delt et billede, der viser, at hun har været indlagt – hvornår eller hvorfor kommer hun heller ikke ind på.

- Jeg kunne også helt lade være med at skrive noget, men det ville også være for underligt, synes jeg, når jeg nu sidder her med ringen for ørene og småtuder af en blanding af lettelse og forskrækkelse.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Mette Marie Lei Lange, men indtil videre uden held.

Sponsoreret indhold