Kendte12. januar 2022

Nu forklarer Tessa sin Blachman-rap: - Det kan sgu’ ikke være rigtigt!

Hitdronningen var nødt til at komme med et modsvar til Blachmans knalde-kommentar. Hun ikke fik lejlighed til at svare ham igen under Zulu Awards i 2021, så da ”X Factor”-dommerens ansigt pludselig dukkede op allevegne, smækkede hun sin nyeste rapfreestyle sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- What the fuck.

Sådan sad Tessa og tænkte på publikumsrækkerne, da Thomas Blachman for adskillige måneder siden rettede særdeles lumre kommentarer mod hende fra scenen.

Det fortæller hun til Soundvenue, der har bedt hende om at uddybe det rapstykke, der nu går sin sejrsgang på de sociale medier.

Den 24-årige rapper fortæller, at hun blev lidt forskrækket, da den 58-årige Thomas Blachman nærmest råbe ud over KB Hallen:

- Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig, min elskede.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210924_dm_x_factor_pressemoede_0088.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Blachman undskyldte efter sin Zulu-brandert i april - også her på SE og HØR. Men Tessa mener ikke, hun har modtaget noget direkte fra tv-dommeren (Foto: Dan Mariegaard)

Forsinket modsvar

Den unge ordsmed havde netop optrådt med et medley af sangene ”Mums” og ”Blæstegnen”, og senere på aftenen måtte hun se sig slået i en af uddelingerne. Derfor nåede hun aldrig op på scenen igen, og havde derfor ikke en oplagt mulighed for at svare Blachman igen.

- Ellers havde jeg nok ikke kunnet dy mig for at sige noget. Det havde kriblet for meget i mine fingre til, at jeg ville kunne holde kæft. Måske havde jeg mindet ham om, at der ikke har været trykt telefonbøger i 25 år, fortæller hun.

"Vissen as fuck"

Thomas Blachman, som selv har indrømmet, at hans tilstedeværelse ved Zulu Awards i sin tid ikke var hans stolteste øjeblik, og som Tessa mener var ”vissen as fuck” den aften, har indtil nu insisteret på, at han gav hende en undskyldning for den grænseoverskridende kommentar.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210429-223317-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Tessa havde netop været på scenen den aften i april, hvor Blachman efterfølgende fik sagt nogle vilde ting i sin takketale. (Foto: Ritzau Scanpix)

Tessa afviser dog nogensinde at have fået besked fra Blachman, og deler onsdag endda flere screenshots af tomme samtaler på Instagram.

Og det er på trods af, at tv-dommerens personlige assistent tirsdag delte et lignende skærmbillede af en korrespondance, hvor der på mystisk vis netop er en henvendelse fra ”X Factor ”-veteranen.

- Jeg havde bare følelsen af: Ved du hvad, det kan sgu’ ikke være rigtigt! Det kan ikke være rigtigt, at en mand igen skal have lov til at være den, der slutter på toppen. Han skal ikke slippe afsted med det ved at sige, han har sendt mig en undskyldning, jeg aldrig har fået. No way, motherfucker, lyder det fra Tessa, der er helt på røven over den massive opbakning, hun har fået efter den musikalske kindhest.

Sponsoreret indhold