Kendte12. januar 2022

Tessa holder fast: Blachman har IKKE sagt undskyld til mig

Efter en verbal halshugning fra Tessa i går, tog Thomas Blachman til genmæle om meddelte via sin personlige assistent, at han altså har sendt rapdronningen en undskyldning, men det giver Tessa ikke meget for. Ifølge rimsmeden fra Hundige har "X Factor"-dommeren aldrig sendt hende en personlig undskyldning.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tessa satte ild til internettet, da hun i går udgav et diss-track rettet mod "X Factor"-dommeren Thomas Blachman. Siden har sagen taget fart.

Svineren landede på Instagram, otte måneder efter Blachman i en takketale til Zulu Awards brølede "Tessa, jeg står i telefonbogen, kom og knald mig, min elskede".

- Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop - tro mig, der skulle tages billeder - men der er ikke nok Viagra i verden til, at du kan komme i nærheden af at tilfredsstille mig, lød nogle af linjerne i rapdronningens angreb.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tessablach.jpg
 Foto: Mikael Rieck, Hanne Juul

Ordkrigen er for alvor blusset op mellem Tessa og Thomas Blachman (Foto: Mikael Rieck, Hanne Juul)

Efter sin Zulu-brandert og hjerneblødning i april sidste år undskyldte Blachman til Tessa i flere medier - også her på SE og HØR. Han hævdede sågar, at han også havde sendt en personlig undskyldning afsted - som Tessa åbenbart ikke har set skyggen af.

- Læste at du har givet mig en undskyldning på EB og på BT. Hvornår skete det, og hvem sendte du det til? Jeg har i hvert fald ikke set det, rapper rimsmeden.

På SE og HØR har vi prøvet at få fat i "X Factor"-chefen til en kommentar, men han er ikke vendt tilbage. Til gengæld fortæller han via sin personlige assistent til BT, at han altså har skrevet undskyld til Tessa - via Instagram.

- Jeg kan forstå, at Tessa ikke har læst den undskyldning, jeg sendte til hende efter 'Zulu Awards' den 5. maj. Men hvad fanden, jeg læser heller ikke alle mine beskeder, lyder det fra Thomas Blachman via "hans personlige assistent", der tilføjer:

- Jeg undskylder igen. Når det er sagt, så er showbiz showbiz.

Artiklen fortsætter under videoen...

Tv-dommerens personlige assistent har sågar sendt et skærmbillede af en Instagram-besked, som Blachman skulle have sendt til Tessa, hvor han undskylder.

Det giver Tessa ikke en fuck for - hvis man skal sige det med hendes vestegnssprog. På sin Instagram-story skyder hun nu igen mod Blachman.

Hun har delt flere skærmbilleder af sine korrespondencer med "X Factor"-kanonens Instagram-profiler. Og de er gabende tomme.

- Kan i se en besked her? Eller her?, skriver Tessa til de to skærmbilleder.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Thomas Blachman, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold