Kendte 17. oktober 2021

Nu forklarer Adele, hvorfor hun bor i LA og ikke London: - Jeg har ikke råd

Selvom hun har sikret sig en mindre landsby i det eksklusive Hidden Valley-kvarter i Los Angeles, forsøger den stenrige sangerinde stadig at overbevise os andre om, at hun ikke har penge nok til at bo i en London-ejendom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jo, bevares. Kvadratmeterprisen må være høj i den britiske hovedstad.

Men det kan alligevel lyde lidt mystisk, når en af verdens største sangerinder påstår, at hun har købt en bunke huse i Los Angeles’ kendiskvarter i stedet for hjemme i London – simpelthen fordi det er for dyrt.

I forbindelse med sin interview i britisk Vogue forleden, fortalte den prisvindende og storsælgende Adele, 33, at hun har investeret i huse til i alt 30 millioner dollars – eller over 190 millioner danske kroner- men at hun altså ikke har knaster nok til en bolig i den europæiske storby.

- Det hus jeg har i LA ville jeg aldrig kunne få råd til i London. Nogensinde, siger hun til modebladet – og sætter i den grad tingene lidt på spidsen.

Lyst til luft

For over de seneste fem år har Adele - hvis formue lister sig op på svimlende 177 millioner dollars - erhvervet sig intet mindre end tre kæmpepalæer i det fornemme Hidden Valley i Los Angeles.

Sangerinden, der netop i nat slap sin første single fra sit kommende album, har boet før været bosat i London, men dengang brugte hun det meste af sin tid ”i en bil eller indenfor i en bygning”, som hun beskriver det.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor har den glittede kendisby også trukket i hende.

- Jeg ville gerne være et sted med frisk luft. Og hvor jeg kunne se himlen, lyder det fra Adele.

Internettet er selvfølgelig på røven over den Grammy-vindende sanger, som får hug for sine påstande om ikke at have råd til en London-hybel.

- Adele med sin enorme formue har ikke råd til et hus i London? Så er løbet kørt for os alle, skriver en bruger på Twitter, mens en anden spørger:

- Hun har tre ejendomme i LA til i alt 30 millioner, og hun kan stadig ikke købe en bolig i London?

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Instagram

Adele er højaktuel med ny single - og albummet "30" på trapperne. Det udkommer den 19. november. (Foto: Instagram)

”Easy on me”-hitmageren købte sit første hus i Beverly Hills i 2016 – for 9,5 millioner dollars, som svarer til knap 61 millioner kroner. Tre år efter købte hun sit andet hjem ikke langt fra det første. Her gav hun 10,6 millioner dollars.

Og i maj føjede hun så endnu en overdådig bolig til bunken. Her gav hun 10 millioner dollars for huset, som hun købte af veninden Nicole Richie.

Alle tre huse ligger klos op og ned ad hinanden i det eksklusive Hidden Hills.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Google Maps

Adeles tre ejendomme ligger i Hidden Hills ved Lime Orchard Road. Huset med den ovale pool i midten, samt de tre omkringliggende tilhører den stenrige sangerinde.
(Foto: Google Maps)

Måske Adele alligevel har en pointe når alt kommer til alt. For de mange kvadratmeter ville i London koste intet mindre end 247 millioner dollars, ifølge CNBC.

Sponsoreret indhold