Kendte9. april 2024

Nu er det officielt: Gypsy Rose Blanchard søger om skilsmisse

De har kun været separeret i få uger, og nu har den tidligere indsatte Gypsy Rose Blanchard givet sit ægteskab dødsstødet
Gypsy Rose Blanchard Exits "The View" Television Taping, Upper West Side, NY. 05 Jan 2024 Pictured: Gypsy Rose Blanchard. Photo credit: RCF / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA1078688_008.jpg) [Photo via Mega Agency]
Gypsy Rose Blanchard er dømt for at være medsammensvoren i forbindelse med mordet på sin egen mor.
 Foto: RCF / MEGA

LÆS OGSÅ: Veninden afslører: Derfor er Gypsy Rose Blanchard skredet fra manden

Den 32-årige Gypsy Rose Blanchard er tilsyneladende ikke en kvinde, der tøver.

Det er nemlig kun få uger siden, det kom frem, at hun er flyttet ud af hjemmet, som hun deler med manden Ryan Scott Anderson, og nu er skilsmissepapirene allerede linet op.

Det skriver det amerikanske sladdermedie TMZ.

Gypsy Rose, der tidligere har siddet fængslet for mordet på sin mor, blev gift med Anderson i 2022, mens hun fortsat sad bag tremmer.

Men kun tre måneder efter sit otte års lange fængselsophold er hun skredet fra manden.

Gypsy Rose Blanchard med sin kommende eksmand i januar.
Gypsy Rose Blanchard med sin kommende eksmand Ryan Anderson i januar.
 Foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA

En veninde tæt på Gypsy Rose har tidligere udtalt, at det overraskende brud kommer i kølvandet på et dramatisk skænderi, der udfoldede sig mellem parret, og som angiveligt har skræmt Gypsy Rose så meget, at hun nu vil skilles helt.

Det kan også være, at Gypsys ekskæreste, Ken Urker, som hun er blevet set med flere gange, siden hun tog sine ting og skred fra Anderson, har noget med skilsmissen at gøre.

Planlagde drabet på sin mor

Det kom i hvert fald i den grad bag på Gypsys kommende eksmand, at hun nu var sammen med sin ekskæreste igen, som hun desuden tidligere har været forlovet med.

I årevis blev Gypsy Rose Blanchard løjet syg af sin egen mor, Dee Dee Blanchard. Det viste sig, at Dee Dee led af Münchausen by proxy, en psykisk lidelse, hvor en omsorgsperson opfinder eller fremkalder medicinske symptomer hos en anden.

I juni 2015 blev Dee Dee fundet myrdet i sit hjem i Missouri. Efterforskningen konkluderede, at Gypsy Rose havde været involveret i planlægningen af mordet på sin mor.

I 2016 blev hun idømt ti års fængsel, men er nu ude på prøveløsladelse.

Der er blevet lavet flere tv-produktioner om Gypsy Rose Blanchards historie. Blandt andet HBO-dokumentarserien "Mommy Dead and Dearest" og Hulu-serien "The Act" med Joey King i hovedrollen.

Sponsoreret indhold