Kendte9. april 2024 (opd. 9. april 2024)

Veninden afslører: Derfor er Gypsy Rose Blanchard skredet fra manden

Den stakkels Ryan Anderson havde ikke set bruddet fra Gypsy Rose Blancard komme, lyder det fra en ven tæt på den forladte ægtemand
Det kom som noget af et chok for Ryan Anderson, at Gypsy Rose er gået tilbage til eks'en.
Det kom som noget af et chok for Ryan Anderson, at Gypsy Rose er gået tilbage til eks'en.
 Foto: Rw/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Gypsy Roses ægtemand, Ryan Scott, bryder tavsheden om bruddet

Det er kun tre måneder siden, at den 32-årige Gypsy Rose Blanchard kom på fri fod efter at have siddet bag tremmer i otte år.

Men det har ikke just været en dans på roser, siden den morddømte Gypsy Rose fik gang i sin længe ventede prøveløsladelse.

Selvom hun adskillige gange har jublet over sin nyfundne frihed på de sociale medier, så er det altså ikke gået helt godt med kærligheden.

Det er nemlig under to uger siden, det kom frem, at Gypsy Rose er blevet separeret fra sin mand Ryan Scott Anderson, og nu fortæller en tæt veninde af Gypsy, hvad der angiveligt var årsagen til det opsigtsvækkende brud.

Ifølge People fortæller tatovøren Nadiya Vizier, at et skænderi i parrets hjem i Lake Charles i den amerikanske delstat Louisiana eskalerede.

Gypsy Rose Blanchard fotograferet i New York i januar.
Gypsy Rose Blanchard fotograferet i New York i januar.
 Foto: RCF / MEGA

- Han var helt oppe i hendes ansigt og råbte, siger Nadiya Vizier og fortsætter:

- Gypsy sagde, at hun var bange for, at han ville slå hende. Det gjorde han ikke - men det er sket før med hendes mor.

- Så hendes første instinkt var at stramme op og være forberedt. Men hun kom i sikkerhed og ringede også til sin advokat. Ryan er en stor fyr, og hun fortalte mig, at det var virkelig skræmmende.

Ifølge veninden valgte Gypsy Rose at låse sig inde på badeværelset, hvor Ryan angiveligt skulle have hamret løs på døren og råbt, at hun skulle lukke ham ind.

Gypsy Rose Blanchard blev i 2016 fængslet for at have været med til at planlægge drabet på sin mor, Dee Dee Blanchard. Hun fik ti års fængsel, mens den daværende kæreste, Nick Godejohn, fik livstid.
Gypsy Rose Blanchard blev i 2016 fængslet for at have været med til at planlægge drabet på sin mor, Dee Dee Blanchard. Hun fik ti års fængsel, mens den daværende kæreste, Nick Godejohn, fik livstid.
 Foto: MDC/MEGA

Umiddelbart efter pakkede hun sine ting og flygtede hjem til sin fars hus.

Tilbage hos eks'en

Mandag meddelte Ryan Anderson over for Daily Mail, at han er chokeret over bruddet.

- Jeg har det ikke godt med det. For mig kom det bare ud af det blå, siger han.

Gypsy Rose er i mellemtiden blevet spottet i selskab med sin eksforlovede Ken Urker - sågar hånd i hånd. Noget, der desværre også kommer bag på Ryan Anderson.

- Jeg havde ingen idé om, at hun stadig havde så stærke følelser for ham.

Gypsy Rose Blanchard kom i mediernes søgelys, da hun i 2016 blev idømt ti års fængsel for sin medvirken i en chokerende kriminalsag.

Gypsy Rose voksede op med at tro, og fik andre til at tro, at hun led af en lang række alvorlige sundhedsmæssige tilstande, herunder leukæmi, muskeldystrofi, og at hun var bundet til en kørestol. Dee Dee Blanchard, påstod også, at Gypsy Rose havde en mental udviklingsforstyrrelse.

Det viste sig senere, at Dee Dee led af Münchausen by proxy, en psykisk lidelse, hvor en omsorgsperson opfinder eller fremkalder medicinske symptomer hos en anden.

I juni 2015 tog sagen en voldsom drejning, da Dee Dee Blanchard blev fundet myrdet i sit hjem i Missouri. Efterforskningen afslørede, at Gypsy Rose var involveret i planlægningen af mordet på sin mor sammen med sin internetkæreste, Nicholas Godejohn, som hun havde mødt på en kristen datingside.

Der er blevet lavet flere tv-produktioner om Gypsy Rose Blanchards historie. Blandt andet HBO-dokumentarserien "Mommy Dead and Dearest" og Hulu-serien "The Act" med Joey King i hovedrollen.

Sponsoreret indhold